woensdag 29 december 2021

MAC swatches : Week 3

Week 3 van de MAC swatches! In dit artikel laat ik meer zien van de MAC producten uit de adventskalender van vakjes 15 t/m 21.


Strobe Cream - Pinklite:

M∙A∙C Strobe Cream is de ultieme snelle opkikker voor de huid – nu in onder meer roze (original), perzik, zilver, rood en goud. Onze strobing moisturizer, verrijkt met krachtige plantaardige ingrediënten, voedende vitaminen en een megadosis groene thee, geeft de doffe, futloze en vermoeide huid een opkikker. Deze lumineuse moisturizer, die ook als vloeibare highlighter dient, maakt je look stralend en helder met iriserende deeltjes. Van zonneschijn tot schijnwerper: het geeft de huid een zachte gloed.

Het voordeel van deze cream is dat je maar heel weinig nodig hebt. Het is een prachtige kleur highlighter, mooie roze shimmer maar het is niet te. Ik heb deze aangebracht na mijn foundation. Je moet deze wel deppend aanbrengen want als je gaat vegen wordt het niet heel mooi. Je kan deze op meerdere manieren en voor meerdere doeleindes gebruiken dus dat is helemaal top. Het zit in een handige tube waardoor het makkelijk in gebruik is.

Deze strobe cream in de mini versie kost €13,50

Oogschaduw: Omega - It's Vintage.
De omega kleur is een matte oogschaduw en de It's Vintage is een Powder Kiss Soft Matte oogschaduw.
In de adventskalender zaten al eerdere mono oogschaduwen maar dit zijn ook weer 2 mooie kleuren. Omega is een mooie bruine nude tint, altijd handig om te hebben! 
It's Vintage is een hele mooie paarse tint, ook matte, deze lijkt me heel mooi te combineren met bruin tinten.

Omega kost €19,50
It's Vintage kost €19,50
Prep+Prime Lip:
Een kleurloze basis voor onder de lippenstift. Brengt vocht in, egaliseert en verfijnt de lippen. Zorgt ervoor dat de aangebrachte lipproducten beter voor de dag komen.

Dit product had ik nog niet van MAC en sinds kort ben ik weer helemaal weg van de MAC lipsticks dus naar deze was ik heel benieuwd. De geur is net zo heerlijk als de MAC lipsticks zelf. De primer is vettig als je deze aanbrengt waardoor het heel aangenaam aanvoelt.
Na het intrekken plakt deze en zijn je lippen matte. Hierdoor creëer je een goede basis voor je lipstick.

Ik vind dit echt een top product. Je lipstick creased veel minder snel en blijft echt langer mooi

Deze kost €19,50

Van de lipprimer over na de lipstick
Ruby Woo Retro Matte lipstick:
De kleur komt niet goed voer op de foto, de kleur is echt fel, helder rood.

Zoals ik al schreef met het uitpakken houd ik echt niet van rode lipstick, te opvallend voor mij. Ik houd meer van meer neutralere lipsticks.
Maar de kwaliteit vind ik echt top van de MAC lipsticks, zo mooi pigment en ruikt/smaakt heerlijk haha

Deze mini lipstick kost €12,50

Prep+Prime Fix +:
Een lichte mist vol met vitaminen en mineralen, doordenkt met een mix van groene thee, kamille en komkommer die de huid op milde wijze verzacht en verfrist. Geeft een onmiddellijke boost van hydratatie terwijl het de make-up fixeert. Deze wonderlijke hydraterende sprays kunnen met andere producten op talloze manieren gebruikt worden: om de foundation vlekkenloos te maken, de kleur intenser te maken, het make-up resultaat te verbeteren en langer te laten houden, of om de vermoeide huid te hydrateren en te verzachten.

Deze fix+ spray had ik al in full size in gebruik ik regelmatig. Deze mini is hartstikke handig om mee te nemen onderweg bijvoorbeeld. Deze mini heeft een goeie vernevelaar, lijkt wel beter dan de full size te sprayen.
Het voelt verfrissend aan op je huid en trekt goed in. Het ruikt ook heel lekker fris. 
Je makeup ziet er veel mooier uit na de spray, je hebt niet meer zo'n cakey effect. Het ziet er mooier en neutraler uit.
Ook blijft het langer zitten en dat is natuurlijk een pluspunt.

In de advent zat een 13ml. De kleinste is 30ml die je online kan kopen en die kost €13,50


Prep+Prime Natural Radiance - Radiant Yellow:
Een zijdezachte gel emulsie, rijk aan ingrediënten, die hydrateert en een gladde canvas maakt voor foundation of poeder. Het is onze beste primer voor een stralende, glowy huid. Lichtreflecterende poeders weerkaatsen de glans. M∙A∙C Prep Prime Natural Radiance is nu beschikbaar in twee tinten. Radiant Yellow en Radiant Pink, rekening houdend met verschillende huidtinten. De formule is onzichtbaar na applicatie, en onthult alleen een prachtige gloed.

De kleur is geel met een lichte shimmer, het ruikt verder niet echt. Na aanbrengen voelt het fris aan en het geeft een lichte glow op je huid. Ook geeft het een sticky gevoel aan wat natuurlijk een perfecte basis is voor je foundation. Hierdoor pakt je foundation beter en blijft beter zitten.

Deze mini is niet te koop, maar wel de 50ml en kost €40,50


Swatches:


Even alle swatches op een rij. De eerste 2 zijn de oogschaduwen, lipprimer en dan de lipstick. Als laatste 2 zie je de natural radiance en strobe cream.
De oogschaduwen hebben top pigment, de lipstick ook en hoe mooie shimmer heeft de strobe cream?♥



In een volgend artikel laat ik de laatste paar producten zien van de MAC adventskalender en dan zit het er alweer op.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails