maandag 27 december 2021

Mac Electric Wonder: Ignite Wonder Face Palette

Ik houd van mooie verpakkingen en van MAC, mijn liefde voor MAC is sinds kort weer helemaal terug (was even op een laag pitje) maar toen ik dit palette zag bij Douglas moest ik deze hebben.


Geef uw teint een etherische gloed met dit het Ignite Wonder Face Palette uit de M∙A∙C Electric Wonder-collectie. De crème-achtige poederformule is verpakt met een speciaal Pearl Powder Complex om de huid een prachtige natuurlijke uitstraling te geven. De fijne parelmoerdeeltjes zorgen voor een stralende glans, terwijl de sheaboter zorgt voor een gladde en romige toets. Speciaal ontworpen in een matte roze marmeren verpakking met metallic gouden details. Voor alle huidskleuren.


Dit palette bevat blushes en highlighters, ik houd van highlighters ♥ Je kan er 3 als highlighter en 3 als blushes gebruiken (voor mijn lichte huidskleur)


Mooi he? De binnenkant met goud is echt prachtig.


Swatches: Het aller belangrijkste, de swatches:


Ze hebben mooi pigment en prachtige shimmer. Een heel handig palette, het enige min puntje wat ik zou kunnen vinden is dat de pannetjes wat klein zijn voor je blush kwast maar ach als dat het enige is.

Een handig palette voor een beginner is het zeker, meerdere kleuren in 1 palette en een combinatie van blush en highlighter.

Dit palette heb ik in de sale gekocht maar de normale prijs is €39,50. Klik hier om het te bestellen bij Douglas.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails