zondag 2 april 2023

Boek recensie: geheimen op Foxglove farm - Christie Barlow

We keren met dit boek gezellig terug naar Love Heart Lane. Dit is namelijk deel 2 in deze serie. Van deel 1 heb ik genoten dus ik was erg benieuwd naar dit deel.

Synopsis:

Isla en Drew Allaway lijken het perfecte leven te hebben – een goed huwelijk, twee gezonde kinderen en een prachtig huis, Foxglove Farm. Toch heeft de kersverse moeder Isla het moeilijk – ondanks dat ze veel van haar gezin houdt, is ze eenzaam omdat Drew de hele dag op de boerderij werkt. Tot haar schrik komt Isla erachter dat Drew niet eerlijk tegen haar is geweest, en dat ze mogelijk de boerderij zullen verliezen waar ze zo trots op zijn. De gemeenschap van Love Heart Lane zal zich enorm moeten inspannen om gezamenlijk Foxglove Farm te kunnen redden… En zal Isla’s huwelijk de moeilijke tijden doorstaan?



Geheimen op Foxglove farm is deel 2 in de Love Heart Lane serie. In dit deel gaat het over Isla en Drew waar we al eerder kennis mee maakte in deel 1. Ze lijken het perfecte leven te lijden met hun gezin op de mooie boerderij maar elk huisje heeft z’n kruisje en zo ook bij Isla en Drew. Isla ontdekt dat Drew geheimen voor haar heeft en besluit alles uit te pluizen. Komt het goed tussen hun?

De personages zijn Isla en Drew. Je kende ze al een beetje door dat ik deel 1 had gelezen en vooral Isla is goed uitgewerkt dat je haar beter leert kennen. De vorige bewoners komen er ook in terug. Heerlijk om weer terug te keren in Love Heart Lane.

Het verhaal begon wat saai en je blijft gissen naar het geheim van Drew maar Christie weet de spanning goed op te bouwen tot dat er meerdere twisten komen die je helemaal niet verwacht. Door deze twisten wil je hoofdstuk na hoofdstuk lezen om te weten hoe het nu verder gaat en dat is heel goed gedaan. 

Het is een boek waar de drama zich lang opbouwt en op het einde redelijk vlug laat oplossen.

De schrijfstijl is erg fijn en leest heel gemakkelijk en vlot. 

Het einde verkoopt heel mooi zoals bij een feelgood hoort. Dit deel vond ik wat geloofwaardiger met de nodige drama en spanning maar ook een dosis feelgood.

Ik kijk uit naar de volgende delen om weer gezellig af te reizen naar Love Heart Lane en meer bewoners beter te leren kennen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails