vrijdag 16 december 2022

Ebook recensie: Dank je feestelijk - Lisanne Stam

Lisanne heeft mij gevraagd of ik haar nieuwste boek wilde lezen en dat vind ik altijd erg leuk als mij dat wordt gevraagd en de boeken van Lisanne zijn ook echt heel tof.

Synopsis:

Gwen is klunzig met een hoofdletter K. Bovendien is zij een hopeloze romanticus. Bijzondere eigenschappen voor iemand die in het dagelijks leven feesten organiseert om echtscheidingen te vieren.
Jawel, tegenwoordig viert men dat. In de hogere kringen is er tenslotte altijd reden voor een feestje. Trouwjurken verbranden, gooien met een replica van de bruidstaart: Gwen vindt het vergezocht maar beseft dat ze alle klanten tevreden moet houden. Gewapend met haar heilige draaiboek heeft ze alles onder controle… denkt ze.


Dank je feestelijk gaat over Gwen. Gwen is een party planner en tegenwoordig staan ze bekend om hun feestjes die het vieren dat een koppel uit elkaar gaat. Gwen is erg klunzig en zo ontmoet ze ook Xavi. 

Dit verhaal draait om Gwen. Maar sommige hoofdstukken lees je ook uit het perspectief van Xavi. Dit leest heel fijn omdat je zo goed komt te weten wat de ander precies denkt maar ook wil je heel graag verder lezen hoe het verder gaat.

Gwen lijkt mij zo'n leuk echt mens. Heel aardig. Ze heeft een goedlopend eigen bedrijf samen met haar 2 vriendinnen. FESTUM organiseert feesten en hierdoor maakt Gwen van alles mee. Ook helaas wat mindere dingen , zoals een ongelukje met haar oog. Dit komt mede door Xavi. Na een tijdje komen Gwen en Xavi elkaar weer tegen bij een klant van Gwen. 

Xavi is in het begin heel stug en een brombeer maar naarmate hij los komt is het een fijne personage. 

De bij personages leer je ook goed kennen zoals Gwen haar vriendin Senna en haar 2 vriendinnen slash werknemers.

Het verhaal leest heerlijk vlot en er gebeuren ook zoveel leuke dingen dat je aandacht er goed bij kan houden. Er zit van alles in, van humor tot spanning. Ook zijn de hoofdstukken vrij kort en daar houd ik persoonlijk van.

De schrijfstijl van Lisanne is lekker luchtig en vol humor. Ik heb al meerdere ebooks gelezen van Lisanne en zeker een aanrader als je van feelgood houd. 

Het verhaal is heel uniek. Hoe kom je erop op sommige dingen die erin gebeuren. Het is een mooi uitgeschreven verhaal waarbij je alles goed kan inbeelden. 

Ik vind het echt een leuk verhaal. Heel humoristisch en uniek. Wellicht een deel 2 Lisanne?

Bedankt Lisanne stam voor het ebook exemplaar.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails