woensdag 28 april 2010

Catrice & Essence nieuwe LE

In dit artikel wat informatie over de 2 nieuwe LE van Catrice en Essence

GEEN WK ZONDER:
essence trend edition ‘let’s go girls’


Olé, olé, olé, olé! Komende zomer zijn de meiden in elk geval de kampioenen! Want essence komt ter gelegenheid van de Wereldkampioenschappen voetbal in Zuid-Afrika met een speciale collectie 'Let's go girls’ die de harten van alle voetbalfans sneller doet slaan! In mei en juni 2010 is de supercoole make-up-editie in de Nederlandse kleuren verkrijgbaar.
Coole buttons, gave nagellakjes of spannende body-tattoos in rood, wit, blauw en oranje zorgen ervoor dat het de voetbalfans aan niets ontbreekt. Met 'Let's go girls' is iedereen meteen in de juiste stemming om alle wedstrijden te volgen en de finale te halen!




essence let’s go girls mobile mascara
Deze minimascara zorgt ervoor dat de oogmake-up er zelfs tot na de verlenging perfect uitziet. Het kleine formaat past in elk tasje. Zo is het geen probleem om in de rust de wimpers een snelle touch-up te geven. De mobile mascara kan aan de mobiele telefoon worden vastgemaakt, als trendy accessoire. Verkrijgbaar in 01 verlenging.
Consumentenadviesprijs: € 1,95.

essence let’s go girls hand gel
De perfecte verdediging. Niet alleen in het veld, maar ook tegen schadelijke bacteriën. Deze superhandige handgel in miniformaat past in elke tas en maakt het mogelijk de handen overal en altijd te verfrissen en desinfecteren zonder water te hoeven gebruiken.
Consumentenadviesprijs: € 1,75.

essence let’s go girls bracelet
Deze coole armband in de landskleuren is simpelweg onmisbaar voor een onvergetelijk WK! Rood-wit-blauwe satijnen bandjes met een minivoetbal die ze bij elkaar houdt: het ultieme voetbalaccessoire op maat.
Consumentenadviesprijs: € 1,95
essence let’s go girls body tattoos
Sterren, hartjes en kroontjes in de kleuren van de vlag! Met deze body tattoos wordt de voetbalkoorts pas echt serieus. Zo eenvoudig gaat dat: het gewenste plaatje uitkiezen, op de huid plakken en met water bevochtigen. Voor een complete Hup-Holland-Hup fanlook!
Consumentenadviesprijs: € 1,75

essence let’s go girls buttons
Goal voor Oranje! Drie grappige buttons om het Nederlandse team aan te moedigen zonder je keel schor te schreeuwen. De buttons zijn met een speciale speld gemakkelijk aan elk kledingstuk en elke tas te bevestigen en de fan-outfit is compleet. Verkrijgbaar in: 01 vrede, 02 teamgeest en 03 12e man. Consumentenadviesprijs: € 0,95

essence let’s go girls cheek colour stick
Ultieme voetbalfanaten schminken zich in de kleuren van hun team. Met deze sticks tover je binnen de kortste keren de Nederlandse vlag op je gezicht of lichaam – gemakkelijk en supersnel! Laat het Nederlandse team de beker maar winnen!
Consumentenadviesprijs: € 1,95






essence let’s go girls nail stickers
Styling tot in de perfectie: deze nagelstickers met voetbal-figuurtjes toveren nagels in een handomdraai om tot ware kunstwerkjes!
Simpelweg op de nagels plakken en met blanke lak fixeren: en je
hebt instant WK nagels! Verkrijgbaar in 01 we are the champions en
02 football’s coming home.
Consumentenadviesprijs: € 1,45.



essence let’s go girls nail polish
Voor echte Oranje-fans is er speciale nagellak in de Nederlandse kleuren. Kleur alle nagels in één kleur of lak ze afzonderlijk als de Nederlandse vlag! Met deze nagellak ben je een topper in rood-wit-blauw.
Consumentenadviesprijs: € 1,75.




essence let’s go girls pocket brush
Geen rode kaart met deze pocket brush in de Nederlandse kleuren. De handige miniborstel met het spiegeltje geeft je alle gelegenheid voor een styling-check op ieder gewenst moment. De pocket brush is supercompact en verdwijnt zonder problemen in de broekzak of handtas.
Consumentenadviesprijs: € 1,25



Catrice Trend Collection:
Oceana – de kleuren van de zee

Diepblauwe en smaragdgroene golven van de oceaan reflecteren de eerste stralen van de zomerzon en creëren een geweldige kleurexplosie op het zeeoppervlak. De Oceana trendcollectie mei/juni 2010 van Catrice is geïnspireerd op de schitterende kleuren van de oceaan in al zijn natuurlijke kracht. Prachtige aquatinten worden gecombineerd met heldere kleuren. Voor een vrolijke, zonnige zomerlook!



Oceana by Catrice – Soft Eye Shadow
De zachte en matte textuur van de Soft Eye Shadow accentueert de ogen met nuances van de oceaan. De kleuren variëren van intens blauw en groentinten tot zandtinten en zilvergrijs. Verkrijgbaar in C01 Sandy Beach, C02 Pebble Beach, C03 Sea of Green en C04 Blue out to Sea.
Consumentenadviesprijs: € 1,99





Oceana by Catrice - Soft Lip Colour
Met de Soft Lip Colour creëer je schitterende glanseffecten op de lippen of geef je de Moisturising Lipstick een extra glanzende finish. De zachte textuur verzorgt de lippen en laat ze glanzen in de warme kleuren van de opkomende en ondergaande zon. Verkrijgbaar in de nuances: C01 Ocean Sunset and C02 Ocean Sunrise.
Consumentenadviesprijs: € 2,79




Oceana by Catrice – Ultimate Nail Laquer
Heldere kleuren en een innovatieve finish! De Ultimate Nail Laquer past bij de laatste trends uit New York: intens glanzende kleuren als oceaanblauw en exotisch rood, maar nu ook een matte finish in groene en grijze tinten. Verkrijgbaar in de kleuren: C01 Pebble Beach, C02 Sea of Green, C03 Blue out to Sea en C04 Ocean Sunset.
Consumentenadviesprijs: € 2,49
Beide serie's vind ik echt heel erg leuk! Vooral van Catrice matte nagellakjes.
Ben erg benieuwd naar alles!
Liefs,


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails