donderdag 9 december 2021

MAC swatches: 1e week adventskalender

De eerste week is voorbij van de advent kalender en in dit artikel laat ik jullie swatches zien van de eerste 7 producten uit de MAC kalender.


In Extreme Dimensions mascara black:

Naar deze mascara was ik erg benieuwd, ik hoorde vele lovende reacties erover dus wilde deze erg graag uittesten. Het borsteltje is een silicone borstel, niet echt met haartjes. Met haartjes gebruik ik zelf eigenlijk altijd dus het was even wennen. 


Resultaat:

De kleur is goed zwart maar ik merk wel dat je deze moet opbouwen met meerdere laagjes, is tuurlijk maar net hoe je het effect wilt maar ik houd er wel van dat je het ziet.
Het borsteltje was even wennen maar op zich prima, wel wat groot vond ik hem. 


Ik heb best wel redelijk langen gen gekrulde wimpers maar met deze mascara geeft het net even wat extra's.

Het is voor mij een prima mascara maar ik had niet het wow effect met testen. Wellicht komt dat nog als ik het langer gebruik omdat er ook een voedende werking in zit dus wellicht als je hem langer achter elkaar gebruikt dat ik wel het wow effect heb.

Deze mascara is ook los te koop, voor de mini versie , zoals in de kalender betaal je €12,50

Swatches:

Op de foto hierboven zie je de swatches v.l.n.r.:
Blush Warm Soul - oogschaduw Brun - Powder Kiss Liquid Lipstick Mull it Over - Lipglass Spite - Lipstick Velvet Teddy - Lipstick Taupe.

De blush is echt een prachtige peach tint met een mooie shimmer er in, dit wordt denk ik wel 1 van mijn favoriete. 
De blush kost €28,-

De oogschaduw is echt mega gepigmenteerd, je hebt maar een ieniemienie beetje nodig. 
De oogschaduw kost €19,50

Lipstick; Taupe&Velvet Teddy:

MAC lipsticks, ik houd er van, ze ruiken, en smaken ;) zo lekker en voeden je lippen. Normaal smeer ik best vaak Labello maar als je 's ochtends een MAC lipstick op doet hoef je echt uren niet te smeren met een Labello product. Echt heerlijk. Ook het pigment is echt top. Beide zijn de matte versies maar dat voel je helemaal niet, zijn net zo romig als bijv een satin variant alleen het verschil zie je in effect. Deze geven een mooi matte effect.


Taupe: Taupe vind ik vrij donker voor mij en deze kleur zal ik niet snel dragen. Het is een bruine tint zoals de naam al zegt, wellicht wel mooi als je het wat dept op je lippen zodat je toch een kleurtje hebt maar niet te. Of met een lipgloss erover heen.


Velvet Teddy: Velvet teddy is een mooie nude tint met een beetje oranje erin maar niet te. Deze dacht ik dat ie te heftig zou zijn maar valt echt reuze mee.


Lipglass Spite:
Oke eerlijk, lipgloss draag ik eigenlijk haast nooit meer, het plakt mij te veel. Maar dat komt misschien ook door de lipgloss die ik gebruikte. 


De applicator is prima qua formaat en brengt goed aan.
De kleur is een bruin tint maar niet te heftig als je deze alleen draagt. Over een lipstick kleurt ie ook heel mooi. Qua plakken viel het mij echt mee, kijk nu dat je mondkapjes draagt is het niet ideaal, maar als ze niet meer hoeven heb ik tenminste een mooie lipgloss.


Deze heeft niet een hele overheersende geur/smaak. Dat hoeft voor mij ook niet altijd, Bij de lipsticks vind ik dat wel fijn maar voor een lipgloss hoeft dat niet perse voor mij.
Deze mini lipglass kost €12,50

Powder Kiss Liquid Lipcolour in de kleur Mull it Over;
Dit product had ik nog niet eerder getest van MAC. Een liquid lipstick heb ik wel ervaring mee met andere merken en daar was ik altijd blij mee verrast. Blijft super goed zitten en trekt echt in je lippen wat helaas wel concludeerde in trekkende lippen , dan had ik mijn labello weer nodig ;)


De applicator is erg fijn, heeft in het midden een soort inkeping waardoor deze goed de vorm van je lippen volgt. Het pigment is echt top, geeft heel veel kleur af. De kleur is ook wat oranje/nude, Vind hem bij mij ook iets te heftig maar dat komt ook doordat ik zelf nooit echt opvallende lip kleuren draag. Kan ook een kwestie zijn van wennen.


Deze blijft goed lang zitten, geeft wel iets af maar trekt niet zo in je lippen dat je lippen er heel droog van worden gelukkig dus dat is top.
Deze kost €25,-

Ik ben super enthousiast over de producten. Qua lip kleuren nog even wennen maar dat heb je met een advent kalender, de kleuren kan je niet kiezen maar dat geeft niet het is leuk om er mee te experimenteren. 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails