zaterdag 29 september 2012

Enchantra lanceert nieuwe website; Auryn's sparen!


Enchantra lanceert nieuwe website.!

Afgelopen week is de nieuwe website van Enchantra.com live gegaan.
Nieuwe lay-out, verbeterde zoekfuncties, nieuwe producten en een uniek spaarsysteem .

Bij een nieuwe layout horen ook verbeteringen. De afgelopen maanden hebben we veel vragen gesteld over hoe mensen het liefste online shoppen en alle antwoorden hebben we zoveel mogelijk vertaald naar een nieuw design voor het online beautyparadijs Enchantra.com Vindt nu nog makkelijker het product wat jij zoekt. Zoek op lichaamdeel, productgroep, prijs of finish. Zoek je een rode nagellak met shimmer? In slechts enkele klikken staan alle opties voor je op een rij.
Met het oog op de feestdagen ook heel gemakkelijk als je ouders of vriend voor je moeten shoppen ;) Nu hoef je niet meer met ze mee te kijken omdat ze heel gemakkelijk alles zelf kunnen vinden. Mocht je nog steeds twijfelen of het online shoppen bij ons nu wel gemakkelijk genoeg is maak je naast een account gewoon een persoonlijke wishlist aan die je vervolgens heel gemakkelijk kunt mailen aan iedereen in je adresboek.

Geheel nieuw bij Enchantra is het puntensysteem waarbij je punten genaamd AURYNs kunt sparen. Elk punt is 1 euro cent waard en deze kun je op verschillende manieren verdienen. Zo verdien je bij het plaatsen van een review van een aangekocht product 10 AURYNs en ontvang je 8% van je totale aankoopbedrag exclusief verzendkosten in AURYNs en ontvang je AURYNs voor het liken van producten op Facebook.

Maak je een account aan in de shop dan ontvang je direct 100 AURYNs en ook op je verjaardag word je door Enchantra op 500 AURYNs getrakteerd. Om ook onze bestaande klanten optimaal te laten profiteren kunnen ook zij een nieuw account aanmaken. Naast een nieuwe website staat er nog meer leuks te gebeuren bij Enchantra. Wil je daar als eerste van op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de applicatie op de website en wees zo als eerste op de hoogte van nieuwe merken, producten en spetterende aanbiedingen.
www.enchantra.com

Zo dat klinkt leuk! Ik vind het leuk als je iets koopt dat je dan punten spaart en dat je daarvan ook weer iets kan kopen, een leuk systeem.

Ik ga zometeen eventjes een account aanmaken en even rusting in de shop kijken.

Wat vinden jullie ervan?


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails