vrijdag 16 september 2011

Nieuws: HUNKEMÖLLER LANCEERT EEN BEAUTY LINE

HUNKEMÖLLER LANCEERT EEN BEAUTY LINE.

Hunkemöller lanceert dit najaar een sexy nieuwe beautylijn. Jezelf mooi voelen, begint met lingerie en vertaalt zich door naar een verzorgd uiterlijk. In de lijn staat het thema, sexy centraal omdat beauty producten bijdragen je mooi en vrouwelijk te voelen. Beauty lovers kunnen kiezen uit een uitgebreid assortiment van parfum tot aan nagellak. De collectie bestaat uit bloemige en fruitige aroma’s. Deze mix zorgt voor een vrouwelijke en sensuele geur. De beauty collectie is vanaf mid oktober 2011 verkrijgbaar in de Hunkemöller winkels en is in samenwerking met beauty expert Maesa tot stand gekomen.



De beauty collectie 
De beautylijn bestaat uit luxe, maar toch betaalbare verwen-jezelf-producten. De collectie varieert van een eau de toilette, bodylotion, showergel , home diffuser, lipgloss, lipbalsem, nagellak en make-up pallet. De prijzen variëren van € 3,99 tot € 17,99.

De lipgloss is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en hebben alledrie een fruitige geur/smaak. €3.99

De nagellak is er in 4 verschillende fashion kleuren, paars, rood, zacht roze en chocoladebruin. € 3.99


Het sexy make up pallet bestaat uit zwoele kleuren eyeshadow, perfect voor het creëren van smokey eyes, een oogpotlood, mascara en een lipgloss. Het pallet is uitgevoerd in de Hunkemöller kleuren roze met zwart. €9.99

Home diffuser €14.99

Shower gel € 7.99
Body Lotion € 7.99
Eau de toilette € 17.99

Lip Balm € 3.99

De producten zien er erg mooi uit, leuk ook dat er op elk artikel een strikje staat, so cute!
Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit van de nagellak.



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails