zaterdag 29 april 2017

Nagelstudio Rotterdam Nails by Sens

Jullie weten dat we hier op Nail Gloss Beautyblog veel aandacht besteden aan nagelverzorging. Want welke vrouw loopt er nu niet graag rond met mooie, lange en vooral mooi verzorgde vrouwelijke nagels? Bij nagelstudio Rotterdam Nails by Sens delen ze die passie voor mooie nagels met me, en in samenwerking met deze nagelverzorgingsstudio hebben we een artikel geschreven over hoe het onderhouden van je kunstnagels, en waar je nou eigenlijk op moet letten als je een nagelstudio kiest voor het laten zetten van kunst- en nepnagels.
Met nagelproblemen naar de nagelstyliste?

Nagelstyliste Rotterdam Nails by Sens krijgt dagelijks klanten over de vloer die te maken hebben met nagelproblemen. Denk hierbij aan uitgedroogde nagels die schilferen of soms zelfs afbreken, of nagels die er simpelweg niet netjes en verzorgd uitzien. Bij Nails by Sens maken ze dan ook gebruik van de beste kwaliteit middelen om deze nagelproblemen op te lossen. Je bent hier verzekerd van de beste professionele merken zoals Caption, Young Nails, ManiQ en CND. Deze merken zijn momenteel de absolute top op gebied van nagelfashion en het zijn dan ook merken waar ik zelf ook graag mee werk. De allereerste tip van het goed verzorgen en onderhouden van je (kunst)nagels, luidt dan ook: zoek een goede nagelsalon zoals Nails by Sens! Deze nagelstudio zit in Rotterdam en is perfect voor iedereen die in deze regio woont.


Verschillende soorten kunstnagels

Er zijn de laatste jaren enorm veel behandelingen bijgekomen voor de verzorging en verfraaiing van nagels. Toch zijn er nog steeds twee behandelingen die nagelstudio’s uitvoeren die eigenlijk als de meest populaire worden gezien. Dit zijn: het laten zetten van gelnagels en het laten zetten van acrylnagels. Allebei net zo populair, maar toch allebei heel verschillend. Maar wat zijn de verschillen dan precies, en wanneer kies je voor de een, of juist voor de ander?

In de regel worden de voordelen van gelnagels als volgende omschreven: gelnagels zijn zacht en buigzaam, wat ze weer natuurlijker maakt. Ze zijn zachter dan acrylnagels, wat er ook weer voor zorgt dat ze minder snel zullen breken. Daarnaast is de glans die gelnagels je geven vaak erg gewild. Acrylnagels daarentegen zijn juist een stuk steviger, wat ze minder kwetsbaar maakt. Ze zijn minder flexibel en hebben weinig glans, wat je er dus eigenlijk een beetje tot verplicht om alsnog nagellak aan te brengen voor extra glans. Bij nagelsalon Rotterdam Nails by Sens maken ze gebruik van de beste merken om zowel gelnagels als acrylnagels aan te brengen. Het resultaat bij mij was echt supermooi!Zelf doen, of naar een goede nagelstudio?

Wanneer je ervoor kiest om zelf je nagels te verzorgen, kan hier best wel wat bij komen kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goede verzorging van de nagelriemen. Voor een echt goede verzorging is een voedende nagelriemolie eigenlijk wel nodig. Het resultaat van goed verzorgde nagelriemen zorgt ervoor dat je nagels sneller groeien en ook gezonder zijn. Een nagelstudio als Nails by Sens is gespecialiseerd in de verzorging van nagels, dus zij kunnen je hier perfect in bijstaan, of het zelfs voor je doen! Dit scheelt veel werk, en zeg nou eerlijk: een bezoekje aan een fijne nagelstudio is ook gewoon een leuk uitje, toch?

Kortom: zoek je een leuke nagelsalon in Rotterdam of de omgeving van Rotterdam om je nagels te laten doen? Dus: het zetten van kunstnagels, het verzorgen van je nagels of het laten lakken van je nagels… zoek niet verder! Nails by Sens is een enorm fijne nagelstudio die je er graag bij helpt.

 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails