vrijdag 2 september 2016

Gast artikel; Nails By Sens

Wist je dat mooie nagels goed zijn voor je hele feeling? Vrouwen met mooi verzorgde nagels barsten van zelfvertrouwen en krijgen een geweldig en prettig gevoel van mooie nagels. Goed verzorgde nagels, bijvoorbeeld voorzien van acryl-, gellak of nail art, vallen meteen op. Bij nagelstudio Nails by Sens kan je terecht voor enorm veel verschillende nagelbehandelingen. Van het laten zetten van acryl-nagels tot het opleuken van je handen met prachtige nagelkunst.

Acryl- of gelnagels nodig?

Ben je op zoek naar mooie nagels? Dan is het laten plaatsen van acrylnagels een geweldige keuze. Acryl nagels worden gezet voor de versteviging en verlenging van de eigen nagel. Het is de meest populaire vorm van het mooier maken van nagels en wordt in Nederland erg veel toegepast. Een reden hiervoor is dat deze methode van nagelverlenging het langst bestaat, nog langer dan bijvoorbeeld gelnagels. Daarnaast kiezen vrouwen vaak voor acryl omdat het minder kwetsbaar is dan gel.

Zoals ik hierboven al heb genoemd, zijn ook gelnagels super populair. Gelnagels worden op verschillende manieren aangebracht. Zo kan je bij de wens voor het verstevigen en opleuken van je nagels kiezen om de gel direct op de nagels aan te brengen. Wil je je nagels ook nog eens verlengd hebben? Dan is dat mogelijk door gebruik te maken van zogenaamde tips of sjablonen. Het resultaat ziet er vervolgens super uit!

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk bij een goede nagelstyliste zoals Nails by Sens in Capelle aan den IJssel. Het grote voordeel van een dergelijke professionele nagelstyliste is het feit dat ze gebruik maakt van de beste merken, denk hierbij aan Young Nails, Mani-Q, Caption en CND. Door gebruik te maken van goede kwaliteit merken, blijven je nagels veel langer mooi.

Kortom: zoek je een leuke, gezellige plek om je nagels te laten doen, breng dan zeker eens een bezoekje aan nagelstudio Nails by Sens in Capelle aan den IJssel, vlakbij Rotterdam!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails