maandag 29 augustus 2016

News #167 - Oriflame Featherlight collectie

ORIFLAME’S FEATHERLIGHT COLLECTIE
KLEURRIJKE MAKE-UP, ZO LICHT ALS EEN VEERTJE
Luchtige make-upproducten met lichte en frisse texturen zijn een opvallende trend. Laat je natuurlijke schoonheid doorschemeren met een zacht vleugje kleur, dankzij de losse oogschaduwpoeders en lipsticks van Oriflame’s nieuwe Featherlight Collection!
Met een professioneel aangebrachte oogmake-up kun je de oogopslag meer definitie, diepte en intensiteit geven. Met mooi opgemaakte lippen wordt je mond een spraakmakend middelpunt van het gezicht. De nieuwe Featherlight make-upproducten van Oriflame benadrukken – in plaats van verbergen – wat jou mooi en uniek maakt. De texturen zijn vederlicht. Ze bevatten intense kleuren en geven sublieme resultaten, zoals je gewend bent van Oriflame’s The ONE lijn.
NIEUW! Oriflame The ONE 5-in-1 Colour Stylist Lipstick Featherlight
Deze ultra-lichtgewicht lipstick staat garant voor prachtige, intense kleuren. Dankzij de mix van verzorgende, hydraterende ingrediënten zoals zonnebloemolie, bessen en bijenwas voelt deze lipstick aan als een lipbalm en geeft een mooie, volledige dekking vanaf de eerste keer aanbrengen. De formule smelt op je lippen, verzacht en verzorgt.
Verkrijgbaar in acht zachte kleuren: Pink Cloud, Peach Pavlova, Rose Petal, Flamingo Fluff, Coral Caresse, Taupe Touch, Violet Velvet en Mulberry Meringue.
NIEUW! Oriflame The ONE Loose Eye Shadow
Benadruk moeiteloos en subtiel je natuurlijke schoonheid met deze zijdezachte, losse oogschaduwpoeders met hoog gepigmenteerde, glinsterende kleuren. De oogschaduw is gemakkelijk aan te brengen en uit te werken, zodat je kunt kiezen voor subtiele of intense looks. De samenstelling is zo licht als een veertje. De ultrafijne poeders, geven een prachtige, egale dekking voor over het gehele ooglid of om de arcadeboogjes mee te accentueren. De kleuren kunnen zowel droog als nat worden gebruikt en kunnen desgewenst onderling worden gemengd, om die kleuren te creëren die jij zelf wilt. Bij een natte applicatie is het effect intenser dan wanneer de oogschaduw droog wordt aangebracht.

Verkrijgbaar in 5 zachte pastelkleuren: Nude Shimmer, Peach Twinkle, Taupe Glow, Lilac Lustre en Mint Dust. 

De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ‘s-Hertogenbosch.
Verkoopprijzen:
  • Oriflame The ONE 5-in-1 Colour Stylist Lipstick Featherlight € 14,00/stuk
  • Oriflame The ONE Loose Eye Shadow € 14,00/stuk
Verkrijgbaar vanaf heden via de website www.oriflame.nl, alsmede via de Oriflame adviseuses. 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails