woensdag 3 augustus 2016

Mineral Care Spa Serene

Mineral Skin heeft 2 nieuwe producten, een body scrub en een body butter. Ik heb ze beide getest, lezen jullie mee?


Om je huid tijdens, maar vooral ook na de zomermaanden zijdezacht, langdurig bruin en goed gehydrateerd te houden, zijn een bodyscrub en een rijke bodybutter dé aangewezen producten. Mineral Skin Cosmetics biedt binnen haar Mineral Care Spa Serene-lijn met de Pink Grapefruit Glow Bodycare twee effectieve SPA-bodyproducten die de lichaamshuid scrubben, intensief voeden en hydrateren en… die je humeur dankzij de sprankelende, intens fruitige geurbeleving van roze grapefruit een vrolijke boost geven!

De geur is heerlijk zoet en fris, perfect voor de zomer. 

Body Scrub:
De scrub heeft best een grove korrel maar voelt niet hard aan als je het in masseert. Na gebruik voelt je huid heerlijk zacht aan en ook ruik je de geur nog.

Body Butter:
De creme heeft een lekkere substantie en trekt snel in. De geur blijft goed hangen op je huid. Je huid voelt echt heerlijk zacht en gevoed aan.

Deze producten heb ik een tijdje gebruikt in combinatie en mijn huid voelt echt heerlijk aan en ruikt super. Er zit 300ml in een pot, lekker veel dus en je doet er lang mee.

De Spa Serene-bodyproducten van Mineral Care zijn verkrijgbaar bij de professionele schoonheidsspecialist en via de webshop van www.mineralskincosmetics.nl.

Voor meer informatie is er de website: www.mineralskincosmetics.nl  

Verkoopprijzen consument:

  • Mineral Care Spa Serene Pink Grapefruit Glow Body Scrub          € 21,50/pot 300 ml
  • Mineral Care Spa Serene Pink Grapefruit Glow Body Butter          € 18,95/pot 300 ml.
Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails