zondag 7 augustus 2016

Kneipp Body mousse Patchouli

Na het succes van de douche foams introduceert Kneipp een innovatief nieuw product voor de dagelijkse huidverzorging: Kneipp Body mousse. Een lichte, luchtige mousse met ultraverzorgende natuurlijke ingrediënten. Dit product is ideaal voor een zachte verzorgde huid binnen een handomdraai. De mousse ruikt heerlijk, trekt lekker snel in en geeft geen plakkerig gevoel. 

Nou ik ben benieuwd! Ik had nog geen body mousse wel meerdere voor onder de douche maar deze is ook nieuw voor mij. Super leuk! Het is precies hetzelfde als de douche mousse, goed schudden en dan komt er mousse uit. 


Hoe gebruik je deze body mousse?

Kneipp Body mousse gebruik je in plaats van een body lotion, crème of olie. Na het douchen of baden verdeel je een klein beetje mousse over de schone droge huid en voilà; een heerlijk zachte huid.


De geur is heerlijk naturel, niet te sterk. De mousse trekt snel in en je hebt echt heel weinig nodig.
Na dat je het hebt ingesmeerd voelt je huid heerlijk zacht en ruikt ook super lekker.

Verkrijgbaar bij diverse drogisten en webshops in de twee geuren Morning Kiss en Patchouli voor € 9,99 (adviesprijs 200 ml)
Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails