maandag 18 juli 2016

News #164

Nieuw: Douglas Beauty System - Masks To Go

Masks In Cup & Bio Cellulose MasksHet is soms lastig om de juiste producten voor jouw huid te vinden. De neus kan bijvoorbeeld wat vettig zijn, terwijl de huid van de wangen erg droog zijn en de kin wat onzuiverheden heeft. Voor een avondje stappen willen we onze huid een stralende boost geven, maar na deze avond willen we juist een hydraterende oppepper voor onze huid. De oplossing voor de verschillende behoeften van de huid is: MULTI-MASKING! Combineer de nieuwe maskers van Douglas Beauty System, zodat je jouw huidverzorging perfect op jouw huid kunt afstemmen. Je vindt het perfecte ingrediënt in de perfecte dosis voor elke huidconditie met de maskers van Douglas Beauty System. 


Maskers zijn al lang niet meer alleen hulpmiddelen voor de droge huid. Anno 2016 zien we maskers als belangrijk element in onze dagelijkse beauty routine. Maskers geven jouw huid precies de juiste verzorging op de juiste momenten. De maskers in cups van Douglas Beauty System hebben een handig, compact formaat, waardoor je ze handig mee kan nemen in je tas of op reis waardoor je de juiste verzorging dus altijd binnen handbereik hebt. 

De Douglas Beauty System masks in cup zijn verkrijgbaar in zes soorten:
Hydrating / Purifying / Soothing / Nourishing / Anti-ageing / Instant Radiance

Inhoud: 12 ml
Prijs: €2,95

Naast de maskers in de cups introduceert Douglas Beauty System ook twee Bio Cellulose maskers. Eén voor het gezicht en één speciaal voor de oogcontouren. 
De ultra-fijne vezelstructuur van de Bio Cellulose maskers - verkregen door een natuurlijk proces van kokosnootwater - zorgt ervoor dat de maskers passen en aanvoelen als een tweede huid. Wanneer aangebracht vormt het masker een beschermende laag die er op efficiënte wijze voor zorgt dat de verzorgende ingrediënten uit het krachtige serum worden opgenomen door de huid. 
 Bio Cellulose Anti Ageing masker: 
Inhoud: 18 ml
Prijs: €9,95

Bio Cellulose Eye Contour Patch:
Inhoud: 3 ml
Prijs: €3,95


Verkrijgbaar bij Douglas.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails