maandag 27 juni 2016

News #162 - MineralSkin

Lichaamshuid tijdens én na de zomermaanden in topvorm en een boost voor je humeur met de Spa Serene Pink Grapefruit Glow Bodyscrub en Bodybutter van Mineral Care

Om je huid tijdens, maar vooral ook na de zomermaanden zijdezacht, langdurig bruin en goed gehydrateerd te houden, zijn een bodyscrub en een rijke bodybutter dé aangewezen producten. Mineral Skin Cosmetics biedt binnen haar Mineral Care Spa Serene-lijn met de Pink Grapefruit Glow Bodycare twee effectieve SPA-bodyproducten die de lichaamshuid scrubben, intensief voeden en hydrateren en… die je humeur dankzij de sprankelende, intens fruitige geurbeleving van roze grapefruit een vrolijke boost geven!


De Spa Serene-lijn van Mineral Care brengt al het goede van de Dode Zee voor gezondheid, schoonheid en wellness binnen handbereik voor iedereen! De weldadige eigenschappen van de grootste natuurlijke spa ter wereld en de meest zuivere, aromatische essenties uit de bloemen- en plantenwereld komen samen in de vorm van uitzonderlijk pure Spa@Home-bodyproducten. Stuk voor stuk hebben deze tot doel om een optimale balans te creëren tussen lichaam en geest. Ze zorgen voor een ultiem gevoel van algeheel welzijn én wellness en staan garant voor een fluweelzachte, mooie, soepele én gezonde lichaamshuid.

Mooi en egaal bruinen dankzij Mineral Care Spa Serene Pink Grapefruit Glow Body Scrub

Mineral Care Spa Serene Pink Grapefruit Glow Body Scrub is een intensief verfrissende bodyscrub, verrijkt met Dode Zeemineralen en natuurlijk roze grapefruit-extract. Deze scrub is ideaal zowel tijdens de zomermaanden als erna, om je huid langdurig en mooi egaal bruin te verkrijgen én te behouden. Roze grapefruit heeft antiseptische, antibacteriële en ontgiftende eigenschappen voor de huid en heeft een opwekkende, intens fruitige geurbeleving. De Dode Zeemineralen in deze tintelfrisse bodyscrub exfoliëren en detoxen de lichaamshuid, bevorderen de celvernieuwing, hydrateren en hebben een krachtige anti-aging werking. Het resultaat? Een perfect gladde, zachte en optimaal ontvankelijke lichaamshuid die egaal bruint en die ook langdurig een mooi gebronsde teint behoudt!

Droge lichaamshuid intensief voeden met Spa Serene Pink Grapefruit Glow Body Butter

Mineral Care Spa Serene Pink Grapefruit Glow Body Butter is het ideale product voor tijdens en na de zomermaanden. Deze volle bodycrème voedt, hydrateert en verzacht zelfs de meest de droge lichaamshuid intensief. Deze rijke formule is ontwikkeld op basis van Dode Zeemineralen en aromatisch roze grapefruit-extract. Roze grapefruit heeft antiseptische, antibacteriële en milde ‘detox’-eigenschappen voor de huid. De sprankelende geurbeleving geeft je humeur een vrolijke boost! Deze heerlijke body butter zorgt voor een fluweelzachte, goed gehydrateerde en soepele lichaamshuid die comfortabel aanvoelt en bovendien heerlijk ruikt.




Distributie, meer informatie en verkoopprijzen:

De Spa Serene-bodyproducten van Mineral Care zijn verkrijgbaar bij de professionele schoonheidsspecialist en via de webshop van www.mineralskincosmetics.nl.


Voor meer informatie is er de website: www.mineralskincosmetics.nl  

Verkoopprijzen consument:

  • Mineral Care Spa Serene Pink Grapefruit Glow Body Scrub          € 21,50/pot 300 ml
  • Mineral Care Spa Serene Pink Grapefruit Glow Body Butter          € 18,95/pot 300 ml.


Verkrijgbaar vanaf heden.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails