dinsdag 24 mei 2016

Pink Gellac

Jullie kennen vast allemaal wel gelnagellak (gelpolish) ? Misschien heb je het zelfs wel eens laten doen in een salon? Maar je kan het ook gemakkelijk zelf thuis doen, scheelt je weer tijd en uiteindelijk ook geld.
Vandaag laat ik jullie een starterset zien van het merk Pink Gellac. In dit artikel vertel ik jullie hier meer over en laat ik het zien als het net is opgebracht. Het belooft 2 weken te blijven zitten dus over 2 weken komt er weer een artikel met het resultaat en wat ik er van vind.Wat is gelpolish:
Gelpolish is een combinatie van gel en nagellak. Het is gemakkelijk op te brengen omdat het in een nagellak flesje zit maar omdat er gel in zit moet het uitgehard worden onder een LED of UV lamp. Hierdoor blijft het ook veel langer zitten dan gewone nagellak. Ook worden je nagels steviger omdat er 4 lagen op zitten (1x base, 2x kleur en 1x top).
Hoe breng je het op:
Vijl je nagels in model en duw je nagelriemen terug. Ruw je nagels op en verwijder ook meteen de velletjes die ontstaan zijn bij het terug duwen van je nagelriemen. Maak je nagels schoon met een pluisvrij watje en de cleaner. Dan kan je gaan beginnen met de base. Breng deze dun op. Hard de base 15 sec. uit onder een LED lamp (30 sec onder UV). Breng dan 2 dunne laagjes aan van de kleur gelpolish. Elke laag moet 60 sec. uitharden onder LED. (120 sec. onder UV). Als laatste breng je de top aan. Hard deze 60 sec. uit onder LED (120 sec. onder UV). Het ligt aan de topcoat die je gebruikt of je nu klaar bent of dat je de plaklaag nog moet verwijderen met de cleaner en een pluisvrijwatje.
Zorg altijd met lakken dat je ruimte vrij houd bij je nagelriemen. En lak ook altijd het topje van je nagels mee. Ook belangrijk: tussen door nooit de plaklaag verwijderen.

Ik heb deze starterset getest:

Pink Gellac Starter set LED M.

Inhoud:
1 x Kleur Tropical Pink 156 15ml
4 x Gratis online cursus
1 x Pink Gellac LED Lamp

1 x Pink Gellac Base
1 x Pink Gellac Ultra Shine 15ml

1 x Pink Cleaner 50 ml
1 x Nagelvijl 180-240
1 x Orange Woodsticks
10 x Luxe Nail Wipes
10
x Remover pockets

Er zit een hele mooie kleur bij, een roze/peach kleur. Alles zit in dit starterset, wel de remover pockets voor 1x afhalen dus die moet je dan wel extra bijkopen als het je bevalt.
Het aanbrengen gaat erg gemakkelijk en het lakt ook erg fijn, het kwastje is afgerond waardoor het prettig lakt bij je nagelriemen. De gel nagellak flesje bevatten 15 ml gellac.
Resultaat: (net opgebracht)


Wauw zie er erg mooi uit, mooie glans. Ik ben benieuwd hoe het er over 2 weken uit ziet, jullie ook?
Dit is te koop bij Pink Gellac en hier kan je meerdere startersets bestellen en keus uit 88 kleuren.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails