maandag 25 april 2016

News #157 - Kneipp Beautiful Shape

De nieuwe Kneipp Beautiful Shape huidolie verstevigt en egaliseert de huid
Hoe houd je je lichaam en huid in shape? Elke vrouw ziet met de jaren de huid slapper worden, met name op de armen, benen, billen en buik. Kneipp ontwikkelde de perfecte huidolie die de elasticiteit van de huid versterkt en het bindweefsel van binnenuit verstevigt. Het geheim van deze nieuwe ‘Kneipp Beautiful Shape huidolie’ zit in een gepatenteerd complex van twee bijzondere natuurlijke ingrediënten, namelijk druivenpitolie en sandelvruchtextract. Bij dagelijks inmasseren zijn de probleemgebieden na twee weken verstevigd en geëgaliseerd. De huid is heerlijk glad en verzorgd en het product heeft daarnaast ook een hele fijne subtiele geur.
De nieuwe Beautiful Shape huidolie van Kneipp is nu verkrijgbaar bij diverse drogisten en webshops. Adviesprijs
€ 12,49 (100 ml).


Voor wie is Kneipp Beautiful Shape huidolie geschikt?
Kneipp Beautiful Shape huidolie is voor iedereen die een mooie stevige huid wil krijgen op zogenaamde probleemgebieden zoals de billen, buik of bovenarmen. Ook ideaal voor vrouwen die zijn afgevallen of zwanger zijn geweest of die last hebben van cellulitis. De olie is geschikt voor alle huidtypen en in het bijzonder voor de droge of gevoelige huid. Want, het maakt de huid niet alleen steviger, maar ook lekker glad en soepel.
Twee krachtige natuurlijke ingrediënten
Druivenpitolie is bijzonder rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren. De ‘anti-aging’ vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen en helpt daardoor tekenen van huidveroudering te voorkomen. De werkzame stof van de sandelvrucht bevordert de doorbloeding en daardoor een zichtbare versteviging van de huid. Naast deze twee krachtige natuurlijke ingrediënten bevat deze huidolie onder meer ook zonnebloemolie, grapefruitolie, wonderboomolie en jojobaolie. Elk ingrediënt in deze olie helpt om de huid te verzorgen, te herstellen en te beschermen.
Geen wondermiddel, wel zichtbaar effect na twee weken!
Door dagelijks met Kneipp verstevigende Beautiful Shape huidolie in te masseren is na twee weken een omvangvermindering van je bovenbenen te realiseren van 2,8 cm en na vier weken tot wel 3,2 cm. Dit is aangetoond door een experimentele studie. Binnen de testperiode van vier weken was bij 85% procent van de testpersonen de huid zichtbaar steviger, gladder en beter gehydrateerd. In de bijlage van dit persbericht meer informatie en aanvullende massagetips.
Productvoordelen
üNatuurlijk verzorgende werkstoffen
üVerstevigt en egaliseert probleemgebieden o.a. cellulitis
üVoedt en verzacht de huid door de natuurlijke oliën
üGeen conserveringsmiddelen
üZonder paraffine, siliconen en minerale oliën
üHuidverdraagzaamheid bevestigd door dermatologen
üKneipp respecteert het welzijn van mensen en dieren
“Alles wat we nodig hebben om gezond te blijven heeft de natuur ons gegeven.” Sebastian Kneipp
Kneipp, al 125 jaar Nature’s expert

  

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails