maandag 11 april 2016

News #156 - CandyLipz® Mini Lip Plumpers, dé lipvolume-vergrotende sensatie uit Amerika

Het hebben van mooie, volumineuze lippen staat hoog op het verlanglijstje van veel jonge meiden en vrouwen. Angelina Jolie heeft ze van nature en Kylie Jenner heeft er een ware rage mee ontketend, door ze op haar eigen manier te creëren. Niet iedereen is echter qua lippen zo rijkelijk bedeeld namens ‘Moeder Natuur’ en injectables zijn voor velen een stap te ver. Met de CandyLipz® Mini Lip Plumpers creëer je in slechts twee minuten tijd opzien-barend volumineuze lippen en dat zonder pijnlijke injecties of operaties!


CandyLipz® is dé lipvolume-vergrotende sensatie uit Amerika. Met behulp van een speciale gepatenteerde techno-logie is er geen ander product op de markt dat dezelfde resultaten oplevert als deze unieke beautygadget. Candy-Lipz® geeft je de vollere lippen die je altijd al wilde hebben!

Wat is het?
De CandyLipz® Mini Lip Plumper is géén lipbalsem of een injecteerbaar product. Het is in plaats daarvan een uniek apparaatje, verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen (in de vorm van kleine groene ofwel rode appel). De CandyLipz® Mini Lip Plumper werkt als een volumevergrotende pomp voor je lippen. Deze heeft een zeer krachtige zuigkracht-technologie in plaats van chemicaliën,
lipvolume vergrotende injecties of operaties.

Creëer de look die jij wilt met ‘Single-Lobed’ ofwel ‘Double-Lobed’ Lippen
Met CandyLipz® kun je je onderste lip een mooi geprofileerd streepje in het midden geven. In dat geval kies je voor de groene uitvoering van CandyLipz® Mini Lip Plumper ‘Double-Lobed’ Lips. Wil je je lippen echter liever vergroten qua volume zónder dit streepje in het midden, dan kies je voor de rode versie van CandyLipz® Mini Lip Plumper ‘Single-Lobed’ Lips. De keuze hierin is geheel aan jou. Dit zorgt ervoor dat je zelf de controle hebt over de look die jij persoonlijk wilt creëren voor je lippen.

Vollere, prominente lippen gedurende geruime tijd creëren in slechts twee minuten tijd!
CandyLipz® is het enige product ter wereld dat maar liefst 10 prestigieuze prijzen vanwege het gepatenteerd tech-nische ontwerp heeft gewonnen. Deze unieke beautygadget is ontworpen om snel en veilig gebruikt te worden. Het duurt slechts twee minuten om vollere lippen te creëren. Het verkregen volume-effect houdt vervolgens gerui-me tijd aan. De CandyLipz® Mini Lip Plumper is compact, zodat je deze eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen. Je kunt je lippen dus qua volume verbeteren waar en wanneer je maar wilt én… in vrijwel elk gewenst formaat!

Aantrekkelijk cadeaudoosje met uitgebreide handleiding
De CandyLipz® Mini Lip Plumpers zijn verpakt in een mooi cadeaudoosje. Elk doosje bevat een CandyLipz®-volumepomp en een zogeheten ‘Blocker’. Hiermee kun je zelf kiezen welke lip je wilt vergroten. De bijgevoegde ‘Mouth Cushion’ beschermt de huid rondom je lippen (en voorkomt de eventuele vorming van blauwe plekken door de zuigkracht van de CandyLipz®-volumepomp). Elke verpakking bevat tevens een uitgebreide handleiding, waarin o.a. stap voor stap duidelijk staat uitgelegd hoe je de CandyLipz® Mini Lip Plumpers op een goede en veilige wijze kunt gebruiken, handige tips en de meest gestelde vragen, om zo optimaal plezier te hebben van je nieuw verkregen lipvolume.

De producten zijn verkrijgbaar vanaf heden bij www.deonlinedrogist.nl
Verkoopprijs consument:
Candy Lipz® Mini Lip PLumper € 29,95

  

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails