dinsdag 1 maart 2016

Giordani Gold Jewel Powder + Pearls

Het mooie luxe merk Giordani Gold heeft weer nieuwe producten waaronder de Illuminating Pearls, Jewel Powder en een Powder Brush.


Het uiterlijk van de Giordani Gold producten zijn heel erg mooi, altijd netjes verpakt in een doosje en een luxe uiterlijk.

NIEUW! Oriflame Giordani Gold Illuminating Pearls
Deze zacht geurende, lichtweerkaatsende poederparels verhelderen de teint en benadrukken de natuurlijke schoonheid. Door het licht glinsterende effect zijn ze perfect om mee te highlighten of stroben. De parels zijn gemakkelijk en zuinig in gebruik en hebben vijf verschillende kleuren: goud perfectioneert en verlicht, roze verfrist, wit highlight en verheldert, groen corrigeert roodheid en egaliseert de teint, en paars corrigeert en verheldert. De matzwarte verpakking met goudkleurige accenten heeft een luxe uitstraling die perfect past bij de producten van Oriflame Giordani Gold.

Wauw! de pareltjes zijn echt heel erg mooi, er zitten parelmoer, roze, zalm, paarse en groene pareltjes in. Ze geven een zachte parelmoer gloed af, je ziet niks terug van de groene of paarse kleur.

De pareltjes gebruik ik zelf altijd highlighter, ze geven je een mooie glans, vooral mooi als het zonnetje gaat schijnen dus in de zomer wordt dit mijn highlighter.


NIEUW! Oriflame Giordani Gold Jewel Powder

Dit zijdezachte poeder wordt gepresenteerd in een stijlvol goudkleurig poederdoosje. Het poeder geeft een transparante dekking. Het is geschikt voor de drogere of rijpere huid, omdat het lichtweerkaatsende effect fijne lijntjes verdoezelt, terwijl de samenstelling ervoor zorgt dat het niet in de lijntjes ophoopt. De huid wordt gematteerd met een egale finish. Oriflame Giordani Gold Jewel Powder is verkrijgbaar in twee tinten: Light en Natural.

Prachtig, deze verpakking is echt heel erg mooi, goud glimmend van kleur met een slangen print, de grootte van de poeder doos is ook precies goed.


Aan de binnenkant zit er een spiegel en een sponsje. Als deze poeder op is kan je deze ook nog gebruiken als spiegeltje voor in je tas, zonder om weg te doen.Swatches:

Links en midden de Jewel Powder en rechts en Illuminating Pearls.

De poeder in het midden gebruik ik, deze is perfect voor mijn lichte huidskleur. Ik poeder altijd mijn foundation af zodat het niet glimt en langer blijft zitten. De poeder blijft de gehele dag goed zitten en het ziet er niet poederig uit, geeft een natuurlijk effect.

Oriflame Giordani Gold Black Powder Brush

Oriflame Giordani Gold Black Powder Brush is een taps toelopende poederkwast. Deze creëert de mooiste resultaten met intensiteit naar wens. Ideaal om te gebruiken in combinatie met de nieuwe Giordani GoldIlluminating Pearls.

Een goede kwast is natuurlijk een must, zonder goede tools wordt je makeup er niet mooier op. Ik houd van grote fluffy poeder kwasten voor mijn gezichtspoeder, deze vind ik daar iets te klein voor maar voor een highlighter zoals de pareltjes is deze goed voor geschikt.

De kwast is lekker zacht en prikt niet in je huid, je poeder wordt goed gelijkmatig verdeeld.


De Oriflame-producten worden verkocht via de website: www.oriflame.nl alsmede via de Oriflame adviseuses.

Verkoopprijzen:

  • Oriflame Giordani Gold Illuminating Pearls                      € 34,00/25 g.
  • Oriflame Giordani Gold Jewel Powder                             € 32,00/9 g.
  • Oriflame Giordani Gold Black Powder Brush                    € 8,00
 
Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails