donderdag 4 februari 2016

Raylex: Stop nagelbijten

Nagelbijten, tsja zelf doe ik dat niet en ik snap ook niet dat mensen dat doen, op je nagels bijten, dat is toch zonde en vies? Maar bij sommige is het zo erg dat ze het niet kunnen afleren, ze doen het als ze stress hebben, verveelt, bang bent of onzeker voelt. Ze doen dit zonder erbij na te denken. Het is een gewoonte geworden. Maar het scheelt, als je nagelbijt ben je niet de enige, uit een onderzoek is gebleken dat 42% van de jongeren tussen 21 en 25 nagelbijt. Dat is dus bijna de helft!

Al deze jongeren hebben 1 ding gemeen, ze willen er vanaf! En dat kan nu met Raylex. Met de pen van Raylex geeft het de nagels een bittere grapefruitsmaak. Dit zorgt voor een nare bijsmaak als je nagels gaat bijten. Ook is er een Raylax app, die helft met positieve berichtjes, tips en weetjes.
Het overgrote deel van de nagelbijters wilt er van af. Bijna 9 van de 10 ondervraagde vind het onhygiënisch.
Nagelbijten en afgekloven vingers roepen nogal wat negatieve associaties op, zo weet ook psycholoog en persoonlijkheidsexpert Jochen Roef: “Ik vind het schokkend dat bijna de helft van de jongeren met afgekloven vingers rondloopt! Lichaamstaal is ontzettend belangrijk en nagelbijten kan op een negatieve manier worden geïnterpreteerd. Het wordt vaak gezien als een uiting van onzekerheid of als een teken dat iemand iets te verbergen heeft. Daarnaast kan het behoorlijk kinderlijk overkomen als je steeds met je vingers in je mond zit en knappen veel mensen af op onverzorgde handen. Kortom: nagelbijten is slecht voor je imago!”

Prijs en verkrijgbaarheid
Raylex is uitsluitend verkrijgbaar bij drogisterij en apotheek voor de verkoopadviesprijs van €18,95. De bijbehorende Raylex App is gratis te downloaden. Om definitief van het nagelbijten af te komen wordt geadviseerd de behandeling minstens 18 dagen vol te houden.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails