maandag 22 februari 2016

News #151 - Oriflame introduceert nieuwe gezichtspoeders binnen haar prestigieuze Giordani Gold-lijn

ORIFLAME INTRODUCEERT NIEUWE GEZICHTSPOEDERS BINNEN HAAR PRESTIGIEUZE GIORDANI GOLD-LIJN
Giordani Gold is Oriflame’s meest luxe lijn, met hoogwaardige producten op het gebied van make-up, geuren en accessoires. Maak nu kennis met de nieuwe, teintverhelderende parels en gezichtspoeders.

NIEUW! Oriflame Giordani Gold Illuminating Pearls
Deze zacht geurende, lichtweerkaatsende poederparels verhelderen de teint en benadrukken de natuurlijke schoonheid. Door het licht glinsterende effect zijn ze perfect om mee te highlighten of stroben. De parels zijn gemakkelijk en zuinig in gebruik en hebben vijf verschillende kleuren: goud perfectioneert en verlicht, roze verfrist, wit highlight en verheldert, groen corrigeert roodheid en egaliseert de teint, en paars corrigeert en verheldert. De matzwarte verpakking met goudkleurige accenten heeft een luxe uitstraling die perfect past bij de producten van Oriflame Giordani Gold.NIEUW! Oriflame Giordani Gold Jewel Powder
Dit zijdezachte poeder wordt gepresenteerd in een stijlvol goudkleurig poederdoosje. Het poeder geeft een transparante dekking. Het is geschikt voor de drogere of rijpere huid, omdat het lichtweerkaatsende effect fijne lijntjes verdoezelt, terwijl de samenstelling ervoor zorgt dat het niet in de lijntjes ophoopt. De huid wordt gematteerd met een egale finish. Oriflame Giordani Gold Jewel Powder is verkrijgbaar in twee tinten: Light en Natural.

Oriflame Giordani Gold Black Powder Brush
Oriflame Giordani Gold Black Powder Brush is een taps toelopende poederkwast. Deze creëert de mooiste resultaten met intensiteit naar wens. Ideaal om te gebruiken in combinatie met de nieuwe Giordani Gold Illuminating Pearls.

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:

De Oriflame-producten worden verkocht via de website: www.oriflame.nl alsmede via de Oriflame adviseuses.


Verkoopprijzen:
* Oriflame Giordani Gold Illuminating Pearls € 34,00/25 g.
* Oriflame Giordani Gold Jewel Powder € 32,00/9 g.
* Oriflame Giordani Gold Black Powder Brush € 8,00

 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails