maandag 29 februari 2016

News #152 - Limited Edition “ZENSIBILITY” by CATRICE

Zen staat voor bewust leven. Je concentreren op wat echt belangrijk is. Zen is de onmisbare tegenkracht in onze snel veranderende wereld en belichaamt het verlangen naar vrede en harmonie in het dagelijks leven. Deze levenshouding wordt ook weerspiegeld in het modebeeld voor komend seizoen zoals bijvoorbeeld te zien is in de origami collecties. Het beeld: elegant purisme, kleuren die rust en kracht uitstralen, vloeiende kimono cuts en subtiel vallende stoffen met bloemenprints. Met de nieuwe Limited Edition “ZENSIBILITY” by CATRICE beleven we van half mei t/m half juni 2016 de kalme Zen spirit. Stijlvolle producten in koel grijs, zachte rosé tinten, fris lichtblauw en felrood bieden een perfecte match voor een geïnspireerde look. Speciale highlights zijn de elegante lipsticks in mat rood, de nagellakken in een extravagant design en een elegant etui voor kwasten.

ZENSIBILITY by CATRICE – Quattro Eye Shadow
De kracht van rust. Vier hooggepigmenteerde poederoogschaduws in een stijlvol, zwart doosje met bamboedessin. Met de grijs- en rosétinten in mat of subtiel glanzend creëer je harmonieuze kleurovergangen. Natuurlik zijn ze ook individueel aan te brengen voor een subtiele look. Verkrijgbaar in C01 C01 Ease And Comfort.
Consumentenadviesprijs: € 4,99ZENSIBILITY by CATRICE – Blending Eye Shadow Brush
Deze oogschaduwkwast met lange steel is geïnspireerd door de kunst van de kalligrafie en heeft zachte, afgeronde compacte haartjes. Ideaal voor het aanbrengen en blenden van poederoogschaduw.
Consumentenadviesprijs: € 2,99ZENSIBILITY by CATRICE – Eye Line-Art Pen
Dot Design. Een eyeliner met een extravagante triple ball tip. De unieke vorm van de vilten tip zorgt voor een nauwkeurige applicatie van stippen en lijnen, maar ook van individuele kunstwerkjes. De hooggepigmenteerde, langhoudende zwarte kleur is ideaal voor cat eyes en artistieke eyeliner creaties. Verkrijgbaar in C01 Black.
Consumentenadviesprijs: € 3,59ZENSIBILITY by CATRICE – Lip Geisha
Geisha Glam. De kegelvormige lipstick heeft een matte finish. Intens rood trekt de aandacht naar de lippen en zorgt voor een krachtig contrast met het rustige kleurschema van de Limited Edition. De lipstick heeft een unieke vorm en is een ware eye-catcher. Verkrijgbaar in C01 REDiant Energy.
Consumentenadviesprijs: € 3,99
ZENSIBILITY by CATRICE – Bouncy Blush
Beauty in harmonie. Deze blush heeft een poeder-gel textuur die zorgt voor een natuurlijk kleurresultaat. Poederachtig, zacht en romig. Deze textuur smelt praktisch samen met de huid en geeft oriëntaalse roze-rode wangen. Desgewenst kan de kleurintensiteit worden verhoogd door meerdere laagjes aan te brengen. Verkrijgbaar in C01 Moment CaptuRED.
Consumentenadviesprijs: € 3,99ZENSIBILITY by CATRICE – Nail Lacquer
Hedendaagse kalligrafie. Fris lichtblauw, warm grijs, twee roze nuances en felrood - dat zijn de vijf kleuren nagellak van de Limited Edition. De formule van de Nail Lacquers staat voor professionele dekking, houdt lang en biedt een finish naar wens, met of zonder effect. De professionele penseel zorgt voor een eenvoudige, applicatie. De unieke kalligrafiepotjes inspireren ongetwijfeld om bijzondere nagelmeesterwerkjes te creëren. Verkrijgbaar in C01 Turqouisensai, C02 Greatly Greyish, C03 Sheer Silence, C04 Zensible Rose en C05 REDiant Energy.
Consumentenadviesprijs: € 3,59

ZENSIBILITY by CATRICE – Brush Bag
Zen cultuur. Een etui voor kwasten met een artistiek bamboedessin en een speciale oriëntaalse wikkeltechniek om te sluiten. Met individuele vakjes voor het professioneel en veilig opbergen van verschillende borstels en kwasten. Ideaal voor als je onderweg bent. Het ontwerp spreekt voor zich: elegant zwart met een rosé binnenkant.
Consumentenadviesprijs: € 4,99

“ZENSIBILITY” by CATRICE is verkrijgbaar van half mei t/m half juni 2016 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.


 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails