dinsdag 5 januari 2016

Oriflame Stardust

Oriflame heeft verschillende nieuwe lijnen voor de winter waaronder de Stardust collectie.
De verpakkingen zien er al veelbelovend uit dus ik ben benieuwd! Kijken jullie mee?

Informatie:

Oriflame Stardust Eau de Toilette, Bath & Shower Gel en Body Cream (limited editions)
Als sprankelende wensen die in de lucht hangen, viert Oriflame met de limited edition Stardust-lijn de magie van het buitengewone met een vreugdevolle uitbarsting van pruim, mysterieuze maanbloem en een streling van sensuele patchoeli geurnoten. 
Een betoverende, stralende geur die je even heerlijk laat wegdromen! Verkrijgbaar in Eau de Toilette (€29,00/50 ml), Bath & Shower Gel (€11,00/200 ml) en Body Cream (€12,00/200 ml).

Oriflame Stardust Body Cream 200ml:
Deze lijn staat in het teken van roze en sterren. Heel erg mooi!
Deze body cream zit in een mooie grote verpakking en ziet er top uit.De substantie is vrij dun maar wel voedend. Het trekt snel in en je huid voelt na gebruik niet plakkerig aan. Je huid blijft gedurende dag gevoed.
De geur is heerlijk zoetig en blijft lang hangen op je huid.


Oriflame Stardust Eau De Toilette 50ml:
Het parfum zit in een mooi doosje wat goed bij deze lijn past.

Op de voorkant van het flesje zit een sticker met ook de holo sterretjes en uit de achterkant zijn er vierkantjes uitgesneden.
De geur is vrij sterk en past goed bij de body cream. 's ochtend heb ik deze opgespoten en de hele dag heb ik het geurtje geroken. Eind van de middag werd de geur wel lichter maar dat mag natuurlijk.


Bath en Shower gel:
Het is een mooie fles met een inhoud van 200ml. De fles zelf is doorzichtig met weer het mooie Stardust logo erop.


In de gel zitten er glittertjes maar die zie je tijdens het douchen niet veel van terug. De gel heeft ook al weer zo'n heerlijke bloemige geur. Deze is minder sterk dan het parfum.
Tijdens het douchen ruik je heerlijk de geur en daarna nog lichtjes.

Deze gel maakt mijn huid niet droog maar gevoed. De gel schuimt goed en breng goed aan.


Ik vind het 3 heerlijke producten, eerst 's ochtend douchen met de shower gel, dan lekker mijn lichaam insmeren met de cream en dan parfum opspuiten en dan alles in dezelfde geur range.

Verkrijgbaar in Eau de Toilette (€29,00/50 ml), Bath en Shower Gel (€11,00/200 ml) en Body Cream (€12,00/200 ml).

De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal via de Oriflame adviseuses alsmede via de website: www.oriflame.nl

Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails