donderdag 10 december 2015

Oriflame Giordani Gold Essence Parfum + Body Cream

Giordani Gold is Oriflame’s meest luxe lijn, met hoogwaardige producten die elke dag van verfijnde elegantie voorzien. Oriflame introduceert met Giordani Gold ‘Essenza’ het eerste en tot nu toe enige parfum binnen Oriflame’s geurportfolio. Het is hét toppunt van de sublieme, haute parfumerie! Het parfum symboliseert geraffineerdheid en luxe voor de vrouw die geniet van de mooie dingen in het leven.


ORIFLAME GIORDANI GOLD ESSENZA PERFUMED BODY CREAM:
Deze weelderige, hydraterende body cream bevat de stralende, bloemig-houtige schoonheid van Giordani Gold Essenza. De bodycrème is verrijkt met een hoge geur-concentratie voor een luxe, langhoudende geurervaring. Perfect om apart te gebruiken, of als basis voor Giordani Gold Essenza Parfum, om optimaal van deze exclusieve geur te genieten.

Het uiterlijk is een mooie grot pot van 250ml. De dop is goudkleurig met in de sticker een leuk patroontje. De geur is echt heerlijk, lijkt op de geur van het parfum maar dan iets minder heftig. De kleur is heerlijk bloemig. Je hebt maar een klein beetje nodig want het laat zich goed uitsmeren. De substantie is lekker luchtig en trekt snel in.
De geur ruik je ook lekker op je lichaam en je huid voelt heerlijk zacht aan. En wat fijn is, de geur blijft ook nog eens lang hangen. De hele dag ruik je het.


GIORDANI GOLD ESSENZA PARFUM:
Dit vakkundig gecreëerde nieuwe Oriflame parfum ademt het hart en de ziel van Giordani Gold. Het symboliseert een nieuw parfumerietijdperk voor Oriflame, omdat het merk tot nu alleen Eau de Toilettes en Eau de Parfums in de collectie had. De topnoot onthult het sprankelende van Calabrische bergamot. In het hart van dit bloemig-houtige parfum bevindt zich luxe Essenza sinaasappelbloesem. Deze exclusieve geurnoot is speciaal voor Oriflame ontwikkeld, door sinaasappelbloesem van de hoogste kwaliteit te combineren met speciale elementen, om een unieke interpretatie van deze iconische bloesem weer te geven. Samen met warm Toscaans hout in de basis zorgt deze geurnoot voor een gelukzalige geurbeleving, die langdurig aanhoudt vanwege de hoge concentratie ingrediënten van het parfum.

Wauw was mijn eerste gedachte toen ik deze zag. Het zit verpakt in een mooi goudkleurig doosje. En ook de flacon zelf is erg mooi. Vooral de dop springt eruit. Er is bladgoud en relief in verwerkt.
De geur van het parfum past goed bij de geur van de body cream.
De geur is wel wat sterker maar gewoon 1 spuitje is prima voor mij want ik krijg gauw hoofdpijn van sterke geuren. Ook deze geur blijf goed zitten. 's ochtends doe ik gewoon 1 spuitje op en de gehele dag ruik je het. Erg fijn!

Deze flacon bevat 50ml.


De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website: www.oriflame.nl  

Verkoopprijzen:

  • Oriflame Giordani Gold Essenza Parfum                                        € 62,00/50 ml.
  • Oriflame Giordani Gold Essenza Perfumed Body Cream              € 13,00/250 ml.

Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails