maandag 14 december 2015

News #143 - Oriflame nieuws

Oriflame viert de winter van 2015 met verwenproducten waar je warm voor loopt!
De wintermaanden staan weer voor deur! Twinkle twinkle little star, of… voel je een heuse V.I.P.! Weg met ruwe, droge en schrale handen door de gure kou of genieten van de tintelfrisse geurbeleving van IJsland met o.a. jeneverbessen? Oriflame introduceert weer diverse heerlijke verwenproducten waar je geheid warm voor loopt!Oriflame Stardust Eau de Toilette, Bath & Shower Gel en Body Cream (limited editions)
Als sprankelende wensen die in de lucht hangen, viert Oriflame met de limited edition Stardust-lijn de magie van het buitengewone met een vreugdevolle uitbarsting van pruim, mysterieuze maanbloem en een streling van sensuele patchoeli geurnoten. Een betoverende, stralende geur die je even heerlijk laat wegdromen! Verkrijgbaar in Eau de Toilette (€29,00/50 ml), Bath & Shower Gel (€11,00/200 ml) en Body Cream (€12,00/200 ml).Oriflame VIP Only Eau de Parfum
VIP Only Eau de Parfum (€29,00/50 ml.) is geïnspireerd door de glamoureuze wereld van exclusieve party´s, en verbluft de zintuigen met de betoverende geur van de Daturabloem. Deze sensuele, spannende oriëntaalse vanille-fruitgeur is voor V.I.P´s only!
Oriflame Delights from Nature Hand Cream Trio (limited edition)
Limited edition-set van drie hydraterende, verzorgende handcrèmes (€9,00/3x 30 ml.) met drie verschillende extracten en geuren. Kies uit Braziliaanse noot, kersen of olijfolie. Houd je handen lekker zacht, fris en mooi. Hét perfecte wintercadeau voor jezelf of een ander!
Oriflame Discover Icelandic Purity-lijn
Sluit je ogen, voel het water over je lichaam stromen en adem de pure, frisse geur van IJsland in.
De Icelandic-lijn binnen de ´Discover´-collectie van Oriflame bestaat uit een zeepvrije, pH-neutrale Shower Gel (€ 6,00/250 ml.), een Soap Bar (€3,00/90 g.) en een Liquid Hand Soap (€8,00/300 ml.) met alle de revitaliserende en tintelfrisse geur van water en jeneverbessen!
De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ’s-Hertogenbosch.
De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal via de Oriflame adviseuses alsmede via de website: www.oriflame.nl

Alle vermelde producten zijn verkrijgbaar vanaf heden.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails