donderdag 19 november 2015

Swatches | Essie Wintercollectie 2015 Ski Chic

Ben jij klaar voor wintersport in stijl? Er gaat niets boven een peak show met virgin snow op de bergtoppen. Show jouw altitude attitude tijdens de après-chic. Wanneer de knappe ski-instructeur je vraagt: shall we chalet? Denk jij ‘waarom niet’? Laten we bubbelen in de haute tub onder de sterren…


In dit artikel swatch ik de nieuwste Essie collectie genaamd Ski Chic. Dit is de winter collectie. Deze collectie bevat 6 kleuren van heel licht roze tot zwart met shimmer.

386 Haute Tub:

Deze is erg mooi, vooral vind ik deze leuk met oud en nieuw. Mooie donkere basis met kleine shimmers erin. Deze dekt in 2 laagjes.

387 Apres-Chic:
Wauw! dit is echt een mooie zilveren lak met shimmer. Echt super opvallend!. Deze dekt in 2 laagjes.

388 Virgin Snow:
Virgin Snow is een lief lila kleurtje zonder shimmer/glitter. Deze dekt in 2 laagjes.

389 Peak Snow:
Peak Snow is een licht roze kleurtje. Deze dekt ook prima in 2 laagjes.

390 Altitude attitude:
 Dit  is een rood/roze kleurtje en deze dekt in 3 laagjes.

391 Shall we chalet?:
 Dit is een warme donker rode tint. Deze dekt in 2 laagjes.

Essie lakjes zijn echt heel erg fijn, de kwastje zijn goed afgerond en breed en daarom lakken ze fijn. Ook de droogtijd is snel en ze blijven ook nog eens goed zitten op de nagels.

Deze collectie vind ik erg mooi, vooral de eerste 2 springen er echt uit voor mij. Heerlijk voor de aankomende feestdagen.

Ze kosten €9,99 p/st. en te koop bij de drogist.

Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails