dinsdag 17 november 2015

Oriflame Giordani Gold Foundation, basis, poeder en mascara

Giordani Gold is Oriflame’s meest luxe lijn, met hoogwaardige producten op het gebied van make-up, geuren en accessoires. Dit jaar zijn de verpakkingen en samenstellingen van de make-up geoptimaliseerd om nieuwe iconen te creëren. Met behulp van alleen de zuiverste ingrediënten, de beste experts en de meest grondige onderzoeken is de lijn verder uitgebreid met diverse hoogwaardige producten om je dagelijkse make-upritueel elke dag van verfijnde luxe te voorzien!

Vandaag een stapel review van de laatste producten uit de nieuwste collectie van Giordani Gold. Ik laat de base, foundations, poeder en mascara zien.


Perfecting Make Up Base:
Deze zijdezachte primer met orchideeënextract zorgt voor een egale, stralende huid, waardoor foundation mooier is na het aanbrengen en langer houdt. De huid ziet er gelijkmatiger uit, poriën worden verkleind en fijne lijntjes worden verzacht.

Deze basis is wit van kleur en heeft een dunnere substantie. De geur is heel erg lekker, lekker fris. Nadat je je huid hebt gereinigd breng je de base aan. Deze smeert goed uit en trekt snel in. Het maakt mij huid niet droog en ook niet vet. Na gebruik voelt mijn gezicht heerlijk zacht aan. Daarna breng je je foundation aan. Door deze basis blijft mijn foundation de gehele dag goed zitten op z'n plek en gaat niet in de lijntjes kruipen, super dus!

Oriflame Giordani Gold Perfecting Make Up Base € 25,00/30 ml.


Age Defying Foundation SPF8
Light Rose en Naturel Beige.
Een absolute icoon in een nieuw jasje! Oriflame’s Age Defying Foundation is een fluweelzachte, vloeibare foundation die de teint egaliseert voor een zichtbaar jongere uitstraling. Dankzij witte truffelextract met antioxidant eigenschappen creëert de foundation een heldere, stralende teint met een mooie, zachte finish. Aminozuren en mineralen helpen de huid in evenwicht houden zodat zij mooier wordt door het gebruik van de foundation. SPF 8 beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Verkrijgbaar in vijf natuurlijke tinten: Porcelain, Light Ivory, Light Rose, Rose Beige en Natural Beige.

De foundation ziet er erg luxe uit, in een mooie matte glazen flacon. Er zit 30ml in.
Ik ontving 2 kleuren, Light Rose en Naturel Beige. Ik moet zeggen dat beide kleuren helaas te donker zijn, Light rose is te rose voor mij en Naturel beige is te donker lijkt het op het eerste gezicht. Als je de foundation aanbrengt lijkt deze veelste donker maar als je het uitsmeert mengt het met je eigen huidskleur en valt het dus reuze mee.

Makeup base - Light Rose - Naturel Beige:

zonder - met naturel beige

De foundation is niet helemaal dekkend, het mengt wel goed met je huid en trek goed in. Wel is deze nog wat glimmend dus afpoederen is een must. De foundation blijft gedurende dag goed zitten.

Oriflame Giordani Gold Age Defying Foundation  SPF8 € 29,00/30 ml.

Sheer Powder Translucent:
Deze met mineralen verrijkte compacte poeder biedt een lichte tot medium dekking, voor een verfijnde licht-gewicht finish die de huid een stralende, jeugdige gloed geeft. De samenstelling bevat 90% minerale poeders en antioxidanten om de huid te beschermen tegen vroeg-tijdige veroudering. De SPF 15 beschermt de huid tegen schadelijke UV-stralen. Verkrijgbaar in de tinten Translu-cent, Light en Natural.

Een poeder gebruik ik elke dag op mijn foundation af te poederen, hierdoor blijft ook je foundation beter zitten en wordt het matte. Vooral met mijn vette huid is het een must.
Deze poeder is heel licht en is prima voor mij.


Afgepoederd met de sheer powder:

Met deze sheer powder wordt je gezicht goed matte maar je krijgt geen poederig effect. Super dus. De poeder blijft de gedurende dag goed zitten.

Oriflame Giordani Gold Sheer Powder SPF15 € 29,00/9 g.

Incredible Length Mascara:
Oriflame Giordani Gold Incredible Length Mascara is verrijkt met silica microvezels voor elegante, lange en verleidelijke wimpers met perfecte definitie. Het stimulerende Revivere Lash System zorgt ervoor dat de wimpers gezond en sterk worden en flexibel blijven. De microvezels worden door de intens zwarte formule aan de eigen wimperhaartjes bevestigd, waardoor deze vele malen langer worden en zorgen voor een chique, elegante oogopslag. Verkrijgbaar in de kleur Black.

Het borsteltje ziet er goed uit, best wel groot maar desondanks handig in gebruik.


Zonder mascara:

Met mascara:

Het resultaat mag er zeker zijn! Erg mooi maakt deze mascara mijn wimpers. Lekker lang en goed zwart. Wauw wat een verschil eigenlijk als je na de foto's kijkt zonder en met mascara.
Echt top! Dit effect blijft de gehele dag zo en de mascara vervaagd niet.

Oriflame Giordani Gold Incredible Length Mascara € 18,00/8 ml.

Wat vinden jullie van deze nieuwe producten?

De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website www.oriflame.nl 


Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails