maandag 23 november 2015

News #141 - Palmer's Shea Butter Formula

Met de winter in aantocht is huidverzorging belangrijker dan ooit. Een ruwe, droge, rode en jeukende huid is in de winter een van de grootste bronnen van ongemak. Allemaal gevolgen van temperatuurwisselingen, winterkou, centrale verwarming en de droge vrieslucht. Gelukkig is er een zijdezachte oplossing: Palmer’s Shea Formula. Verzorging met pure shea butter (karitéboter) en marula olie uit Afrika is ideaal voor het verbeteren, herstellen en verzachten van de droge, gevoelige en geïrriteerde (winter)huid. In combinatie met de heerlijke geur, ben je helemaal klaar voor een zachte winter!

Palmer's Shea Formula is niet alleen een ideaal product voor de verzorging van de droge winterhuid, het wordt ook nog eens verantwoord geproduceerd. Palmer's is namelijk een van de 350 leden van de Global Shea Alliance die zich inzet voor duurzame én hoogkwalitatieve productie van Shea Butter in West Afrikaanse landen. Hiervan profiteren vooral vrouwen met kleine bedrijfjes en hun families in West Afrikaanse dorpen.
Dat geeft nog eens een extra fijn gevoel!

Palmer’s Shea Formula Body Lotion - zacht zacht zacht!
De duurzaam geproduceerde shea butter en marula voeden de huid op natuurlijke wijze en zorgen ervoor dat deze ultrazacht wordt en mooi blijft. De lotion wordt gemakkelijk door de huid geabsorbeerd en behoedt deze voor uitdrogen. Ook de elasticiteit van de huid verbetert waardoor de huid heerlijk soepel aanvoelt en een mooie natuurlijke glans krijgt. Door de combinatie shea butter, marula, havermoutextract, druivenpitolie en vitamine E is de bodylotion ideaal om de de gevoelige en geïrriteerde winterhuid te kalmeren en verzachten.
Palmer’s Shea Formula Body Lotion is de ideale dagelijkse verzorging voor de lichaamshuid. De bodylotion bevat geen parabenen, minerale oliën, kleurstoffen, gluten, ftalaten of sulfaten.


Consumentenadviesprijs: € 5,29 (250ml)



Palmer’s Shea Formula Moisturizing Hand Cream - zachte handen!
Palmer’s Shea Formula handcrème is een rijke, diep hydraterende handcrème die de kwetsbare huid als een handschoen beschermt tegen de invloeden van de winter. De rijke, zachte formule trekt snel in en werkt uiterst verzachtend. Deze supermoisturizer is niet alleen ideaal voor handen, maar ook zeer geschikt om ellebogen, knieën en voeten mee te verzachten. Dankzij het handige formaat is deze crème ook ideaal voor in de handtas!
Palmer's Shea Formula handcrème bevat geen parabenen, minerale oliën, kleurstoffen, gluten, ftalaten of sulfaten.


Consumentenadviesprijs: € 3,39 (60gr)

Palmer's Shea Fomula is verkrijgbaar bij drogistplein.nl, DIO en de goed gesorteerde drogisterij.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails