maandag 9 november 2015

News #139 - Eucerin® introduceert Aquaphor

Eucerin® introduceert Aquaphor, dé oplossing voor de zeer droge, gebarsten en beschadigde huid

De nummer één herstellende zalf van Amerika nu ook verkrijgbaar in Nederland
 

Eucerin®, hét huidverzorgingsmerk in de apotheek, brengt de Amerikaanse favoriet Aquaphor naar Nederland. Eucerin Aquaphor, een huidherstellende zalf op basis van paraffine, biedt dankzij de actieve ingrediënten en hydraterende kwaliteiten direct verlichting bij een variëteit aan huidbeschadigingen. Klinische studies tonen aan dat deze multi-inzetbare zalf het herstelproces van de huid op verlichtende wijze bevordert. Dit maakt Eucerin Aquaphor dé oplossing voor de (zeer) droge, gebarsten of beschadigde huid. Dankzij de unieke formule wordt Eucerin Aquaphor wereldwijd aanbevolen door dermatologen en (kinder-)artsen.
Eén zalf voor alles en iedereen
Behandel droge nagelriemen, huiduitslag, luieruitslag, gebarsten lippen, snij-, schaaf- en zelfs brandwondjes met Eucerin Aquaphor. Deze multi-inzetbare zalf is al sinds 1900 het nummer één product tegen huidbeschadigingen in Amerika. Deze smeerbare genezer is vanaf nu ook verkrijgbaar in de Nederlandse apotheken. Eucerin Aquaphor versnelt het herstelproces van de huid dankzij zijn unieke formule en is geschikt voor behandeling van huidbeschadigingen bij jong en oud. Omwille van zijn milde, effectieve en verzachtende werking wordt deze superzalf wereldwijd aanbevolen door artsen, dermatologen en zelfs kinderartsen.
De unieke formule
Eucerin Aquaphor heeft een vettige textuur en bevat actieve ingrediënten om het huidherstelproces te versnellen. De formule op basis van de minerale olie paraffine (zonder water) vormt een gunstige herstelomgeving voor de huid, doordat de doorgang van waterdamp uit de wond intact blijft. De zalf legt eveneens een beperkt doorlaatbare (semi-permeabele) beschermlaag over de aangetaste huid, waardoor het geïrriteerde gebied gehydrateerd blijft. De actieve ingrediënten panthenol en bisabolol dragen bij aan een versneld huidherstel. Eucerin Aquaphor bevat daarnaast het hydraterende bestanddeel glycerine waardoor de huidbarrière beschermd blijft. Door de beperking van werkzame ingrediënten in de zalf, heeft Aquaphor een hoge huidverdraagzaamheid. Klinische studies hebben uitgewezen dat Eucerin Aquaphor het ontstaan van huidirritatie als gevolg van medische en cosmetische ingrepen helpt herstellen. De zalf is zelfs geschikt voor de tere huid van baby’s en kinderen. De crème is parfumvrij en bevat geen kleurstoffen, alcohol en conserveringsmiddelen.

Eucerin: een merk geboren in het laboratorium
De eerste Eucerin crème (Eucerit) is in 1900 in samenwerking tussen de apothekers Dr. Beiersdorf, Dr. Lifschutz en de dermatoloog Prof. Unna ontwikkeld en was de eerste stabiele en houdbare crème die de huid een goede bescherming en extreem verzachtende verzorging bood. Sindsdien is Eucerin al meer dan 100 jaar een pionier in de medische huidwetenschap en in de ontwikkeling van betrouwbare, uiterst effectieve productinnovaties volgens hoge dermatologische normen.

Verkrijgbaarheid
De nieuwe Eucerin Aquaphor (40ml) is verkrijgbaar bij de (online) apotheek voor een consumentenadviesprijs van € 8,99.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails