donderdag 26 november 2015

Etos Botanical Boost

Plantextracten, de beauty- en wellness bizz is er al eeuwen dol op. Sommige planten uit de natuur zijn echt in staat je een bepaalde boost te geven. Etos Botanical Boost geeft je de mogelijkheid om die most-wanted wellness beleving en kracht uit de natuur in je dagelijkse beautyritueel te introduceren.
Etos is voor de Botanical Boost-lijn een unieke samenwerking aangegaan me de Hortus Botanicus Amsterdam, dé specialist op het gebied van Botanische collecties en plantwetenschap.

De totale lijn bestaat uit maar liefst 25 bijzondere producten. De hoogwaardige, serene flacons en tubes zijn afgewerkt met mooie koperaccenten. De producten variëren van shower foams tot scented sticks. Zo heeft Etos voor iedere behoefte door de dag heen de ideale lijn en het perfecte product.

Jasmine en vanilla bath salt €4,99:
Wauw wat een mooie verpakking, mooi groot en koper kleurige deksel. Ook mooi als decoratie alleen al. Ik heb helaas geen bad maar ik gebruik deze voor in een voetenbadje. Je hebt maar een klein beetje nodig voor in een voetenbadje. Na een lange dag werken of in de zomer vind ik een voetenbadje echt heerlijk ontspannend. De jasmijn geur overheerst meer dan de vanille geur. Samen maakt het de geur echt heer erg lekker, echt een geur om bij te ontspannen. Je voetjes ruiken dan ook heerlijk erna.

Alleen om het uiterlijk zal ik deze al aanschaffen maar het is ook gewoon heerlijk in gebruik.
Mijn voetjes en ik zijn fan van deze lekker geurende bath salt!

Er zit 400g. in.

Lime en mint shower gel €3,49:
De laatste tijd zie je veel douche foams nieuw uitkomen maar Etos komt ook met een shower gel. De substantie is gel achtige en wat dunner. Ik heb persoonlijk geen voorkeur. Als je een douche producten heerlijk ruikt en mijn huid zacht maakt, maakt het mij niet uit of het een gel of foam is.
Deze geur is heerlijk fris en je ruikt goed de limoen.
De flacon heeft een handig pompsysteem en is handig in gebruik.

De shower gel maakt mijn huid niet droog maar juist heerlijk zacht en laat de heerlijke geur ook op mijn huid achter.
300ml.

Elderflower en raspberry shower foam €4,99;
En als laatste bespreek ik de foam, de laatste tijd komt elk merk wel met nieuwe foams, ik heb er de laatste tijd als best veel besproken en ook Etos heeft een foam.

De geur is lekker zoet en fruitig, echt raspberry. De geur blijft lichtjes hangen na het douchen en je huid voelt heerlijk zacht aan.
200ml.

Ik vind zelf van deze geurlijnen de lime en mint erg lekker en de jasmine en vanilla.
Het zijn alle 3 fijne producten, het zijn mooie lijnen. Het uiterlijk is mooi maar ze zijn ook fijn in gebruik.

Deze en nog meer producten zijn verkrijgbaar bij de Etos.

Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails