donderdag 22 oktober 2015

Pupa 'Cause... Orange is the new black‏

Het mooie makeup merk Pupa heeft een nieuwe collectie genaamd;  'Cause... Orange is the new black‏.
Deze collectie bevat 4 producten en ik review er hiervan 2. Kijken jullie mee?


I'm Matt Lip Fluid 031 Coralicious:
Deze revolutionaire vloeibare lippenstift garandeert een perfecte dekking. De zachte formule geeft het gevoel van een tweede huid. Een trendy matte finish die van je lippen ware blikvangers maakt.
Eenvoudig aan te brengen met de applicator die zorgt voor een egale verdeling.

Deze lip fluid zit verpakt in een doosje en het uiterlijk zelf ziet er ook heel mooi uit, glimmend zilver met een lipje waardoor je de kleur kan zien.  De applicator brengt fijn en precies aan.


Swatch:
Hieronder zie je de swatch op mijn lippen. De kleur is mooi koraal en lekker opvallend. De fluid voelt goed aan op je lippen en droogt niet uit. Het trekt niet in dus je lippen geven wel veel af. Maar desondanks blijft de kleur goed zitten. Ik heb er mee gegeten en gedronken en toen zat het nog goed. 
Een topper dus!


Deze kost €17,75 en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Like A Doll Compact Blush 202 Dark Apricot:
Een zachte en lichte poeder, hoog gepigmenteerd voor een schitterende matte finish gedurende de hele dag. De compact blush is verrijkt met mineralen. Deze reflecteren het licht, zorgen voor een subtiele glans en verbeteren optisch de huidstructuur.


Ook deze blush zit verpakt in een mooi doosje en het uiterlijk zelf is ook glimmend zilver. In het doosje zit er ook nog een klein kwastje bij.
De kleur is perzik en matte.


Swatch:

Deze blush geeft een mooie warme kleur aan je gezicht en het pigment is goed. Wel is deze poeder heel zacht waardoor je gauw te veel op je kwast doet dus voorzichtig, je hebt maar weinig nodig maar hierdoor doe je er wel langer mee.

Deze blush kost €23,- en is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Deze Pupa producten kan je online kopen en bij meerdere verkooppunten.
http://www.pupawinkel.nl/

Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails