vrijdag 9 oktober 2015

Bag 2 the future met een Michael Kors shopper

Je kunt nooit genoeg tassen hebben toch? Nou ik niet! In dit artikel vertel ik jullie meer over de mooie shopper van Michael Kors. Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een tas uitzoeken om te reviewen.


Denken jullie wel eens aan hoe de toekomst eruit ziet? Niet over je eigen toekomst qua levensstijl maar over de toekomst in producten? Iedereen heeft hier natuurlijk andere ideeën over.


Ik vind het zelf erg leuk om over de toekomst na te denken en voor me te zien hoe producten er in de toekomst uit zullen zien.


Hoe zie ik een tas in de toekomst voor me?
Als ik aan de toekomst denk zie ik vooral veel strakke gekke lijnen en grappige vormen als opdruk. Maar dat past dus echt totaal niet bij mij! Ik hoef niet zo’n opvallende tas die moeilijk te combineren valt. Nee geef mij maar een klassiek model dat overal bij past. Dus ook in de toekomst.

Deze shopper van Michael Kors past naar mijn idee perfect bij mij en bij het huidige thema ‘Bag to the future’ van Duifhuizen tassen en koffers. Waarom? De tas heeft strakke lijnen en heeft een tijdloos model. Ook de kleur zwart kan altijd. En het heeft toch wel iets geks, vakjes aan de buitenkant.


De shopper zelf vind ik heel erg mooi, je merkt ook echt wel dat het kwaliteit heeft. Dit voel je, maar dit zie je ook. Ik zal van deze tas veel plezier beleven. Een mooie bijkomstigheid is dat je dit formaat altijd kunt dragen. Het is niet te groot en niet te klein. Precies goed.


Het is een mooie stevige tas dat goed blijft staan als je hem neerzet. De binnenkant is zwart en gevoerd. De voering is bedrukt met het Michael Kors logo. Ook zit er een handig haakje aan waar je bijvoorbeeld je sleutels aan kunt hangen zodat je ze niet meer kwijt raakt in je tas. De afmetingen van de tas zijn; 40 x 12 x 25.5. Ruimte genoeg dus!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe “Bag to the future”! Deze tas past perfect bij mij en bij mijn toekomstbeeld van een tas. 


De Michael Kors shopper is te bestellen bij Duifhuizen tassen en koffers voor €250,-

Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails