maandag 28 september 2015

News #135 - Faby Illusion

Nagellakmerk FABY zorgt voor een betoverende winter met Faby Illusion, de nieuwe FW15 collectie. De inspiratie voor deze collectie vond Faby in de wereld van magie en illusionisten. Het draait dit seizoen allemaal om mysterieuze kleuren en magische effecten! Faby tovert met deze nieuwe collectie ieders nagels om tot illusionistische meesterwerken.


De Faby Illusion collectie bestaat uit 12 nagellakken die ons meeslepen in een wereld van mystieke kleuren en toverachtige effecten. Het is een collectie die zal boeien en, net als een illusionist, verwondering en verrukking teweeg zal brengen. In deze Faby Illusion collectie nemen gangbare kleurnuances vormen aan die verrassen en intrigeren.
Zo omvat deze collectie enkele duistere, rokerige kleuren met een cream finish zoals het zachte lilapaars “What the eyes see..”, het loodgrijze “Unknown dimension”, het nachtelijke antraciet “Faby is the great magician” en het Tobacco bruine “Pick a card, any card”. De helder zilvergrijze glitter “The Magic Wand”, het donkere glinsterende smoky grijs “Antigravity” en “Sim Sala Bim!” met zijn 3D gouden effect zorgen dan weer voor een tot de verbeelding sprekend effect op de nagels.
Ook in deze collectie wordt elegantie echter niet vergeten, want met het karmijnrode “Abracadabra”, het terracottakleurige “The fifth ace” en het fris oranjerode “Alec Wants a Carrot” voorziet Faby ook enkele klassieke kleuren, met een magisch tintje. De overige twee tinten, het trendy woudgroene “Ginevra’s Halo” en het bosbes paarse “Where Is My Head?”, maken deze mystieke en modebewuste collectie compleet.

De Faby Illusion collectie bestaat uit de volgende twaalf illusionistische tinten:
Antigravity – Sparkling smoke
What the eyes see… – Lilac shadow
Pick a card, any card – Tobacco
Where is my head? – Blueberry syrup
Unknown Dimension – Molten lead grey
The Magic Wand – Silvered grey
Sim Sala Bim! – 3D gold
Ginevra’s Halo – Forest green
Faby is the great Magician – Coal
Abracadabra – Crimson
The fifth ace – Terracotta
Alec wants a carrot – Lacquer redDe aanbevolen verkoopprijs van de Faby Illusion nagellakken is €12,95.
De aanbevolen verkoopprijs van het Faby Illusion mini-pack (4x 5ml) is €20,50.
Faby Illusion is verkrijgbaar vanaf begin september op www.fabyboutique.be en www.fabyboutique.nl en in de geautoriseerde verkooppunten.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails