maandag 14 september 2015

News #133 - Nivea Micellair Water

NIVEA introduceert:
3in1 Verzorgend Micellair Water voor elk huidtype
Naast de vertrouwde NIVEA Essentials Sensitive & Verzorgend Micellair Water is er nu ook NIVEA Essentials Verfrissend & Verzorgend Micellair Water en NIVEA Essentials Verzachtend & Verzorgend Micellair Water
Sinds de komst van NIVEA Sensitive 3in1 Micellair Water is het product een must-have geworden voor vrouwen met een gevoelige huid die een snelle, maar effectieve en verzorgende gezichtsreiniger zoeken. NIVEA introduceert nu twee nieuwe micellaire waters voor elk huidtype: NIVEA Essentials Verfrissend & Verzorgend Micellair Water, voor de normale tot gemengde huid en NIVEA Essentials Verzachtend & Verzorgend Micellair Water, voor de droge huid. Hiermee is een doeltreffende en grondige reiniging nu voor alle huidtypes sneller dan ooit tevoren te bereiken. De innovatieve, milde 3in1 formules verwijderen in één beweging (oog)make-up, reinigen het gezicht grondig én hydrateren de huid.

Verzorgend water voor een supersnelle en effectieve reiniging
Gezichtsreiniging wil er nog weleens bij inschieten in onze dagelijkse beautyroutine, bijvoorbeeld na een lange dag werken of een avond stappen. Het is dan erg verleidelijk om te gaan slapen zonder het gezicht te reinigen. Hierdoor krijgt de huid niet de verzorging die het nodig heeft. Met NIVEA 3in1 Verzorgend Micellair Water behoort dit tot de verleden tijd. Door de snelle en makkelijke manier van reinigen valt het 3in1 reinigingsproduct niet meer weg te denken uit de dagelijkse gezichtsverzorgingsroutine.
Hoe werkt NIVEA 3in1 Verzorgend Micellair Water?
Micellair water heeft een innovatieve magneetwerking waarbij olie, vuil en make-up worden aangetrokken via micellen. Micellen zijn microscopisch kleine deeltjes die vuildeeltjes als make-up en overtollig talg omsluiten. In één makkelijke beweging worden sporen van (oog)make-up verwijderd en is het gezicht mild, maar uiterst effectief gereinigd. Het mooie van NIVEA 3in1 Verzorgend Micellair Water is dat het niet alleen reinigt maar ook verzorgt en hydrateert.
Micellair Water voor elk huidtype
Met de introductie van twee nieuwe micellaire waters biedt NIVEA nu voor elk huidtype een passend 3in1 product:

Voor de normale tot gemengde huid:
NIVEA Essentials Verfrissend & Verzorgend Micellair Water *nieuw
NIVEA Essentials Verfrissend & Verzorgend Micellair Water verfrist de normale tot gemengde huid en ondersteunt haar natuurlijke schoonheid dankzij de formule met vitamine E. Vitamine E stimuleert het natuurlijke vochtgehalte van de huid waardoor je huid wordt gehydrateerd.
Voor de droge huid:
NIVEA Essentials Verzachtend & Verzorgend Micellair Water *nieuw
NIVEA Essentials Verzachtend & Verzorgend Micellair Water met amandelolie kalmeert en verzacht de droge huid. Amandelolie voedt en versterkt de vochtbarrière van de huid. Uitdroging en een trekkerig gevoel van de huid worden hierdoor voorkomen.
Voor de gevoelige huid:
 NIVEA Essentials Sensitive & Verzorgend Micellair Water
De vertrouwde NIVEA Essentials Sensitive & Verzorgend Micellair Water helpt de drie tekenen van een gevoelige huid te verminderen: roodheid, een trekkerig gevoel en droogheid. De unieke combinatie van twee actieve en verzorgende ingrediënten beschermen en verzorgen de gevoelige huid:
-       dexpanthenol (provitamine B5) zorgt ervoor dat de huid vocht vasthoudt (hydratatie) en stimuleert de celvernieuwing;
-       natuurlijke druivenpitolie verzorgt intensief en helpt roodheid, droogheid en een trekkerig gevoel te verminderen.
NIVEA Essentials Sensitive & Verzorgend Micellair Water bevat geen parfum, kleurstoffen of parabenen.
Verkoopinformatie
NIVEA Essentials Sensitive & Verzorgend Micellair Water is verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen en supermarkten. De nieuwe NIVEA 3in1 Verzorgend Micellair Water-producten zijn vanaf week 36 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Vanaf 2016 verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen en supermarkten voor een consumentenadviesprijs van €5,99.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails