maandag 17 augustus 2015

News #130 - Essence happy girls are pretty‏

essence trend edition “happy girls are pretty

Alles draait om het geluksgevoel! We weten allemaal dat een glimlach de mooiste make-up is, dus de nieuwe essence trend edition “happy girls are pretty” - verkrijgbaar van begin september tot half oktober 2015 in Nederland en in november in België - is erop gericht de natuurlijke schoonheid van alle beauties te onderstrepen. Het kleurenpalet bestaat uit prachtige pasteltinten, gecompleteerd met bruin-nuances; een kleurschema dat past bij alle pretty girls. Met het ultradunne oogpotlood met extra dunne punt creëer je fijne en precieze eyeliner stijlen, terwijl de contouring set de gezichtslijnen accentueert. De nagels schitteren in zes coole kleuren met drie verschillende effecten. Het mooie dessin van een breiwerkje decoreert de blush en nagelvijl en doet dankzij het patroon verlangen naar de warme, gezellige tijd van het jaar.
Wees blij, voel je mooi… met essence!


essence happy girls are pretty – eyeshadow palette
Prachtpalet. De oogschaduwpaletten zijn verkrijgbaar in twee versies met elk vijf kleuren: vanille, abrikoos, beige en drie verschillende bruintinten. Een passende kleur voor ieder geluksmoment! Het bolletje wol met de tekst “knit” (breien) danst over het hele palet en is een schattige eye-catcher. Verkrijgbaar in 01 happiness is … seeing your smile en 02 happiness is… following your heart.
Consumentenadviesprijs: € 3,59



essence happy girls are pretty – ultra slim eye pencil
Precisiewerk! Het ultradunne potlood met superdunne applicator is ideaal voor het trekken van fijne, precieze lijntjes. De ogen worden prachtig geaccentueerd in koel grijs en trendy bruin. Verkrijgbaar in 01 happy girls rock en 02 the choco side of life.
Consumentenadviesprijs: € 1,99





essence happy girls are pretty – sheer lipbalm
Zachte lippen. De lipstick zit in een praktische stick-vorm zodat je altijd je favoriete kleur bij de hand hebt. De lichte textuur in tinten als zacht roze en chic palissander voelt prettig aan op je lippen en maakt ze heerlijk zacht. Verkrijgbaar in 01 pretty you! en 02 live, laugh, love and repeat.
Consumentenadviesprijs: € 2,39



essence happy girls are prettymulti colour blush
Stralende wangen! De multi colour blush met schattig breipatroon in licht rosé verzekert je van mooie, lichtroze wangen. Het schattige hartreliëf is een ware eye-catcher. Geeft een prachtig accent aan je look! Verkrijgbaar in 01 you sweeten my day!.
Consumentenadviesprijs: € 2,99

essence happy girls are pretty – contouring set
Geluksmoment! De contouring set is ideaal voor het natuurlijk benadrukken van je gezichtscontouren. De matte contouring poeder geeft een subtiele schaduw, terwijl de lichtglanzende highlighter de jukbeenderen accentueert. De soepele textuur is gemakkelijk te blenden. Verkrijgbaar in 01 happiness is … a way of life.
Consumentenadviesprijs: € 3,39

essence happy girls are pretty – nail polish
Messengers in a bottle! Trendy nagelstijlen liggen binnen handbereik met deze nagellakken in zes pasteltinten. De lakken hebben coole effecten, variërend van regulier tot satijn. Ze bieden een geweldige dekking en toveren absoluut een glimlach op je gezicht dankzij de hoogglans finish. Verkrijgbaar in 01 make me smile, 02 happy girls rock, 03 enjoy the little things, 04 just happy!, 05 pretty you! en 06 the choco side of life.
Consumentenadviesprijs: € 1,89

essence happy girls are pretty – 2 in 1 nail file
Schattig vijltje… De 2 in 1 nail file houdt nagels in topvorm – met de ene zijde kun je ze verkorten, en met de andere shapen. Dankzij het hartjesprintje wordt je manicure dubbel zo leuk!
Verkrijgbaar in 01 keep calm and be happy.
Consumentenadviesprijs: € 1,89


essence “happy girls are pretty” is verkrijgbaar vanaf begin september t/m half oktober 2015 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en in november bij Kruidvat in België.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails