maandag 10 augustus 2015

News #129 - Clinique Skinny Sticks

De crux van een mooie oogopslag is kleur! Clinique introduceert de NIEUWE Clinique Skinny Sticks, ultradunne eyeliners –slijpen hoeft niet- waarmee je zonder enige moeite een perfecte eyeliner trekt, en dat in vier waanzinnige kleuren. Clinique Skinny Sticks hebben slechts 2/3 van de omtrek van een traditioneel oogpotlood zodat je heel dicht bij de wimperrand kunt komen en dus optisch dikkere, vollere wimpers kunt maken.
Geef je ogen een kleurrijk accent met Clinique Skinny Sticks, want ze zijn er in Slimming Black, Slim Sable, Olive-tini en Skinny Jeans. Hou je niet in, met deze kleuren zijn eindeloze combinaties te bedenken.
Clinique Skinny Sticks zijn ultrafijne eyeliners die je dicht tegen de wimperrand aan kunt gebruiken zodat je wimpers voller en dikker lijken. Deze dunne maar pigmentrijke eyeliners glijden soepel over de huid voor een natuurlijke vorm. Slijpen is niet nodig. Maak de oogmake-up af met gegroomde wenkbrauwen en mascara. Zo gemakkelijk als wat.

NIEUWE Clinique Skinny Sticks zijn getest door oogartsen en veilig voor gevoelige ogen en contactlensdragers. Ze zijn verkrijgbaar vanaf midden augustus 2015 bij Clinique verkooppunten en via www.clinique.nl.
Verkoopprijs: €22,10

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails