vrijdag 31 juli 2015

Review | Oriflame Eleo

Oriflame introduceert met de eleo-lijn een compacte en complete lijn met 5 luxueuze haarverzorgingsproducten op basis van waardevolle natuurlijke oliën. Rijke arganolie, heerlijk geurende rozenolie, kliskruid en vitamine F bieden het haar onmiddellijk een sublieme glans, opvallende souplesse en geven het een onweerstaanbare geur!

Deze 5 nieuwe producten zien er super goed uit. Heel luxe. Alle 5 de producten passen mooi bij elkaar.
De Oriflame eleo-lijn werkt door middel van een stappenplan, bestaande uit 4 behandelfases: 
  • STAP 1: Oriflame eleo Shampoo 
Oriflame eleo Shampoo is een rijk verzorgende, luxueuze shampoo op basis van natuurlijke argan- en rozenoliën, welke geschikt is voor alle haartypes. De milde formule reinigt het haar in alle zachtheid, voedt het intensief en laat het onweerstaanbaar ruiken. 
  • STAP 2: Oriflame eleo Conditioner 
Oriflame eleo Conditioner op basis van argan-en rozenoliën ontwart en ontklit het haar na het wassen, voedt het en maakt het fluweelzacht. Dezrijke conditioner zorgt voor een prachtige glans en een betere handelbaarheid van het haar na het wassen. 
  • STAP 3: Oriflame eleo Hair Mask 
Voor een extra rijke voeding en diepgaand herstel biedt Oriflame met het eleo Hair Mask een intensief haarmasker dat het haar van binnenuit herstelt. Dit masker maakt het haar opvallend gladder, glanzender, sterker en laat het heerlijk ruiken. 
  • STAP 4: Oriflame eleo Protecting of Smoothening Oils 
Eindig je Oriflame eleo-haarverzorgingsritueel met enkele druppels van de eleo Oils. Speciaal voor gekleurd haar is er de Oriflame eleo Protecting Oil. Deze lichtgewicht, niet-vette, voedende haarolie op basis van argan- en rozenoliën, kliskruid en vitamine F zorgt ervoor dat gekleurd haar intensief wordt gevoed van binnenuit en dat het haar mooi glanzend en gezond wordt. Oriflame eleo Smoothening Oil is speciaal ontwikkeld voor pluizig haar en temt zelfs de meest eigenwijze lokken! Wrijf een paar druppels van deze intensief herstellende haaroliën tussen je handpalmen, breng deze aan in het vochtige of droge haar (zowel in de lengtes als in de punten) en breng het haar aansluitend in model. 

Protecting and Smoothening Oils:
Wat zien deze olies er prachtig uit! Mooie gevormde flesjes. De flesjes hebben een inhoud van 50ml.
Het pompsysteem van de flesjes werkt erg fijn en is makkelijk te doseren.
De protectig oil ruikt sterker dan de smoothening.


Je hebt maar een klein beetje olie nodig, ik gebruik deze olie voor in mijn haarpunten, die zijn altijd wat droog en nu door deze olie ziet mijn haar er een stuk beter uit en veel glanzender ook. Ook heerlijk zacht en ruikt heerlijk!


Shampoo + Conditioner:

Ik gebruik altijd een shampoo voor haar dat snel vet wordt, deze shampoo is voor alle haartypes dus ik was erg benieuwd of deze ook wel goed is voor mijn haar dat snel vet wordt.
Maar gelukkig wordt mijn haar niet sneller vet door deze shampoo, merk eigenlijk geen verschil met een shampoo voor vet haar. Dus dat is fijn. Want deze shampoo ruikt zo lekker! En het verzorgd je haar gewoon zo goed. Er zitten allerlei verzorgende ingrediënten in zoals arganolie.


De conditioner is wat dikker van substantie maar ruikt ook weer zo heerlijk! Na het douchen blijven je haren ook erg lekker ruiken, heerlijk!
Na gebruik van deze combinatie voelt je haar heerlijk zacht aan en was mijn haar makkelijker door kambaar.


Hair Mask:


Het haar masker zit in een mooie grote pot. Er zit 125ml in. De geur is echt heerlijk, echt zo'n luxe geur. Ook een tikkie zoet maar oh zo heerlijk! De substantie is lekker vol en rijk en brengt makkelijk aan op je haar.
Even in laten trekken, uitspoelen en jaar haar is lekker verzorgd en voelt heerlijk zacht aan.


Ik heb deze combinatie nu een aantel keren gebruikt en mijn haar is echt super vooruit gegaan. Voelt zacht aan, klit minder en ziet er gezonder/glanzender uit.

Ik ben fan van deze combi!

  • Oriflame eleo Shampoo                         € 18,00/200 ml.
  • Oriflame eleo Conditioner                     € 18,00/150 ml
  • Oriflame eleo Hair Mask                        € 24,00/125ml.
  • Oriflame eleo Protecting Oil                  € 24,00/50 ml.
  • Oriflame eleo Smoothening Oil              € 24,00/50 ml.
De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website www.oriflame.nl Volg Nail-Gloss op Bloglovin
Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails