zaterdag 18 juli 2015

Oriflame Fragrance Mists

Oriflame introduceert met ‘Miss Happy’ en ‘Miss Relax’ twee sprankelende nieuwe Fragrance Mists. Deze body sprays hullen je in een verfijnd en subtiel geurwaasje, dat onmiddellijk verfrissend en verkoelend werkt.Oriflame ‘Miss Happy’ Fragrance Mist
Zo vreugdevol…! Deze intens verfrissende en vrolijk makende body mist heeft een fruitige topnoot van sinaasappelbloesem, een hart van sappige pruim en een warme basis van cederhout.
Oriflame  ‘Miss Relax’ Fragrance Mist
Zo ontspannen…! Deze bloemige, groene body mist heeft een bloemige topnoot van jasmijnblaadjes, een groen hart van verfrissend bamboesap en een intens vrouwelijke basis van sensuele musk.
Het uiterlijk ziet er zo leuk uit! heel chique, de flesjes zijn wel van plastic, ik had eerst gedacht toen ik ze zag dat ze van glas zouden zijn maar nu ze van plastic zijn kan je ze gemakkelijk meenemen in je tas. Er zit 75ml in. Ook de doosjes zien er super leuk uit.


Zelf vind ik Miss Happy het lekkerst ruiken, heel fris en zoet.
Miss Relax is wat zachter qua geur.


Ze sprayen gemakkelijk en het voelt heerlijk fris aan als je ze opsprayt, heerlijk met warm weer. Ook blijft de geur redelijk lang hangen voor een body mist.


Ik vind ze echt heel erg leuk, super mooi uiterlijk en ze ruiken heerlijk, als je geen zin hebt in een aanwezige geur kan je Miss Relax gebruiken en als je dat juist wel wilt kan je Miss Happy opsprayen.

Oriflame ‘Miss Happy’ en ‘Miss Relax’ Fragrance Mists zijn verkrijgbaar vanaf 24 juli 2015 voor € 16,00/75 ml.
De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website: www.oriflame.nl
Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails