maandag 13 juli 2015

News #126 - Oriflame Eleo

 ORIFLAME INTRODUCEERT ELEO

De collectie luxueuze haarproducten op basis van kostbare natuurlijke oliën, die je weer verliefd maken op je haar!



Oriflame introduceert met de eleo-lijn een compacte en complete lijn met 5 luxueuze haarverzorgingsproducten op basis van waardevolle natuurlijke oliën. Rijke arganolie, heerlijk geurende rozenolie, kliskruid en vitamine F bieden het haar onmiddellijk een sublieme glans, opvallende souplesse en geven het een onweerstaanbare geur!
Terwijl jij van buiten straalt met haar dat soepel valt, er gezond uitziet en zijdezacht aanvoelt, werken de natuurlijke oliën van de Oriflame eleo-producten van binnen in het haar om het dag na dag nog gezonder, sterker en glanzender te maken. Oriflame eleo is een verwennende SPA-behandeling voor je haar!

Luxueuze oliën: rijke voeding en verzorging voor mooi glanzend, soepel, sterk én gezond haar
De Oriflame eleo haarverzoringsproducten bevatten waardevolle oliën, vitaminen en extracten die binnen in het haar werken, om het dag na dag gezonder en sterker te maken. Argan- en rozenoliën, kliskruid en vitamine F werden speciaal hiervoor geselecteerd vanwege hun hoge gehalte aan de essentiële vetzuren omega 3 en 6. Deze vetzuren voeden het haar tot in de diepte en zorgen voor een intensief herstel van beschadigd haar. Dit alles zonder het haar te verzwaren.



* Natuurlijke Arganolie
Deze olie, die heel rijk is aan voedingsstoffen, dringt de haarschacht binnen om de haarvezels te versterken en te revitaliseren van binnenuit. Arganolie vormt tevens een gladmakend laagje om de haarvezels heen, dat het haar helpt te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

* Natuurlijke Rozenolie
Deze natuurlijke olie helpt om het haaroppervlak van hydratatie te voorzien en voedt het haar intensief. Rozenolie zorgt tevens voor heerlijk geurend haar en verbetert de souplesse en handelbaarheid van het haar.

* Natuurlijk Kliskruid
Kliskruid voedt en verzacht het haar voor mooi glad, soepel vallend en glanzend haar. Het helpt tevens om de talgproductie te reguleren en zorgt voor een gezonde hoofdhuid.

* Vitamine F
Deze vitamine helpt bij het intensief conditioneren en versterken van het haar van binnen uit.

Vier synergetische stappen voor haar om weer verliefd op te worden!
De Oriflame eleo-lijn werkt door middel van een stappenplan, bestaande uit 4 behandelfases:

STAP 1: Oriflame eleo Shampoo
Oriflame eleo Shampoo is een rijk verzorgende, luxueuze shampoo op basis van natuurlijke argan- en rozenoliën, welke geschikt is voor alle haartypes. De milde formule reinigt het haar in alle zachtheid, voedt het intensief en laat het onweerstaanbaar ruiken.



STAP 2: Oriflame eleo Conditioner
Oriflame eleo Conditioner op basis van argan-en rozenoliën ontwart en ontklit het haar na het wassen, voedt het en maakt het fluweelzacht. Deze rijke conditioner zorgt voor een prachtige glans en een betere handelbaarheid van het haar na het wassen.

STAP 3: Oriflame eleo Hair Mask
Voor een extra rijke voeding en diepgaand herstel biedt Oriflame met het eleo Hair Mask een intensief haarmasker dat het haar van binnenuit herstelt. Dit masker maakt het haar opvallend gladder, glanzender, sterker en laat het heerlijk ruiken.

STAP 4: Oriflame eleo Protecting of Smoothening Oils

Eindig je Oriflame eleo-haarverzorgingsritueel met enkele druppels van de eleo Oils. Speciaal voor gekleurd haar is er de Oriflame eleo Protecting Oil. Deze lichtgewicht, niet-vette, voedende haarolie op basis van argan- en rozenoliën, kliskruid en vitamine F zorgt ervoor dat gekleurd haar intensief wordt gevoed van binnenuit en dat het haar mooi glanzend en gezond wordt. Oriflame eleo

Smoothening Oil is speciaal ontwikkeld voor pluizig haar en temt zelfs de meest eigenwijze lokken! Wrijf een paar druppels van deze intensief herstellende haaroliën tussen je handpalmen, breng deze aan in het vochtige of droge haar (zowel in de lengtes als in de punten) en breng het haar aansluitend in model.

De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website www.oriflame.nl
* Oriflame eleo Shampoo € 18,00/200 ml.
* Oriflame eleo Conditioner € 18,00/150 ml
* Oriflame eleo Hair Mask € 24,00/125ml.
* Oriflame eleo Protecting Oil € 24,00/50 ml.
* Oriflame eleo Smoothening Oil € 24,00/50 ml.

Verkrijgbaar vanaf 24 juli 2015.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails