vrijdag 3 juli 2015

Greenland Body Mist Lime-Vanilla

Een body mist vind ik heerlijk voor in de zomer! En zeker 1 met een heerlijke geur en vrij dan parabenen, kleurstoffen etc. En daar voldoet deze Greenland body mist aan, tijd om te testen!


Informatie:
Je kunt de mist gedurende de hele dag sprayen; het geeft direct langdurige verfrissing maar bevat geen alcohol en de geur is niet zo zwaar als van een parfum. Handig om mee te nemen in je tas naar het werk, school of naar een terrasje! Greenland body mist is bovendien vrij van parabenen, kleurstoffen, SLS, SLES, minerale oliën, gluten en alcohol en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Ik koos voor de geur Limoen Vanille, deze leek me lekker fris. Verder is er nog Aardbei Anijs en Papaya Citroen.

Deze body mist zit in de gebruikelijke Greenland verpakking, mooie aluminium flessen.
Er zit 200ml in. De spray werkt goed waardoor de bodymist goed verneveld over je huid.


Ohhh de geur is zo lekker! Heerlijk fris en zoet, echt limoen! Wel wat sterk hoor, ik denk meteen dan weer als je dit gebruikt in de zomer en je zit buiten, komen dan niet alle beestjes op je af? haha.
Gelukkig heb ik dat nog niet gehad:)
Maar ik houd van deze geur, ook blijft de geur goed hangen en voelt het super fris aan als je het op sprayt. Perfect voor de warme zomer dagen.

De Greenland Fruit Emotions body mists 200 ml zijn verkrijgbaar via www.greenlandbodycare.com en diverse drogisterijen, apotheken en gezondheidswinkels (voor verkooppunten, kijk op de website) en hebben een consumentenadviesprijs van €9,95. 

Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails