vrijdag 5 juni 2015

Penguin haarclip

Specialisten in de professionele kapperswereld weten het inmiddels als geen ander: heb je ooit een haarclip van Penguin™ geprobeerd, dan wil je daarna nooit meer iets anders! Deze unieke haarclip is voorzien van twee veren en houdt je opgestoken kapsel daardoor perfect op z'n plek, de hele dag door. Dit alles zonder het haar te beschadigen of te belasten.


Informatie:
De Penguin™ Haarclips bestaan uit 2 veerconstructies en 3 hardplastic houders (een gewone haarklem heeft slechts 1 veer en 2 plastic houders). Dit is de reden dat deze haarclips het haar veel beter bij elkaar houden dan vergelijkbare producten. Door deze 2 veren is de elasticiteit van de haarclip groot. Ook is de klemkracht uitzonderlijk sterk, zonder het opgestoken haar te belasten of te beschadigen. De Penguin™ Haarclips zijn leverbaar in 11 verschillende kleurencombinaties waaronder neutrale tinten zoals zwart en wit in combinatie met vrolijke kleuren zoals rood, roze, paars, blauw en geel.

Nou dat klinkt goed! Ik heb zelf erg dun haar en alles glijdt er altijd uit eigenlijk dus ik was benieuwd of deze goed blijven zitten.

Ik ontving de zwart/gele variant. Geel is niet echt mij kleur maar het meeren deel is zwart.


De clips vind ik best wel groot eigenlijk, het valt goed op als je dit draagt.


 Ik heb het natuurlijk ook even getest:

De clip voel je haast niet in je haar zitten en glijdt er gelukkig ook niet uit. Wat ik normaal bij een andere clip wel heb.
Voor mijn haar blijft deze goed zitten, niet de hele dag nog maar veel beter dan andere clips.

Als je de clip een dag gedragen hebt zie je niks aan je haar en de clip gaat ook gemakkelijk uit je haar zonder dat je haar eraan vast zit.

De andere varianten:

Ik vind het erg fijn dat deze clip goed blijft zitten maar het uiterlijk vind ik iets minder helaas, een beetje groot.

De Penguin haarclips zijn verkrijgbaar bij drogisterijen, kapsalons en diverse webshops.
Advies verkoopprijs:
  • Penguin™ Haarclips op blisterkaart met informatie voor € 6,95/2 stuks
De Penguin™ Haarclips zijn tevens te bestellen via de webshop: www.direct-help.nl
Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails