zondag 28 juni 2015

Oriflame Tenderly Promise

Oriflame heeft laatst een nieuw parfum uitgebracht, niet zo maar een nieuw parfum, nee de opbrengst gaat ook nog eens naar de World Childhood Foundation!

Informatie:
Oriflame lanceert een speciale samenwerking met de World Childhood Foundation, vertegenwoordigd door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Madeleine van Zweden. Het bedrijf heeft een nieuwe geur ontwikkeld – Tenderly Promise – en voor elke verkochte flacon doet het een donatie aan de World Childhood Foundation, met als doel om daarmee meer dan 1 miljoen euro op te halen.
Dankzij deze donaties worden kinderen die verwaarloosd, misbruikt, uitgebuit en achtergelaten zijn geholpen om een gelukkigere, gezondere kindertijd te krijgen, vol dromen en de belofte van een betere toekomst.

Dit vind ik echt heel erg goed dat Oriflame dit doet, alleen om deze rede zou ik het parfum al kopen.


Wauw het parfum ziet er echt super mooi uit, aan de achterkant zit er een roze hartje en dit schijnt door naar de voorkant. Super zomers en vrolijk ziet het eruit.
Er zit 50ml in.

De inspiratie voor de geur
De inspiratie voor Oriflame Tenderly Promise Eau de Toilette was het idee van een onschuldig moment uit de kindertijd, van kinderen die vol zorgeloos geluk door een geurige bloementuin rennen, recht in de warme, veilige omhelzing van hun liefhebbende moeder. Een prachtig, eenvoudig moment – een moment dat alle kinderen zouden moeten beleven, maar waar de meesten helaas zelfs nooit van mogen dromen.
De geuropbouw
Oriflame Tenderly Promise Eau de Toilette is een elegante witte bloemengeur, die de belofte van onvoorwaardelijke liefde symboliseert. De geur opent met sprankelende citroen, perzikbloesem en roze peperkorrels, om het vreugdevolle geluid van een kinderlach weer te geven. Het elegante bloemenboeket in het hart symboliseert vrouwelijke verfijning, met crèmige witte lelie, lieflijke lelietjes-van-dalen en pioenroos. De basis is een warme, zachte omhelzing van sensueel sandelhout en poederige musk.
De geurnotenpiramide:
Topnoten: citroen, perzikbloesem, roze peperkorrels.
Hartnoten: Witte Lelie, lelietje-van-dalen, pioenroos.
Basisnoten: sandelhout, musk.

De geur is niet heel sterk maar je ruikt het wel goed. Lekkere frisse geur. Gelukkig niet te sterk want van sterke geuren krijg ik snel hoofdpijn maar deze valt reuze mee gelukkig. Het is een heerlijke vrouwen geur, fris en zoet. En de flacon is gewoon prachtig!


De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website www.oriflame.nl 
  • Oriflame Tenderly Promise Eau de Toilette                     € 29,00/50 ml.
Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails