zaterdag 13 juni 2015

Listerine Advanced White

Listerine heeft laatst een nieuwe variant gelanceerd: Listerine Advanced White. Met deze uitbreiding van het assortiment speelt Listerine in op de groeiende behoefte aan witte tanden. Een charmante, frisse glimlach is immers de beste tactiek voor een perfecte eerste indruk. Met verzorgde, witte tanden worden we namelijk aantrekkelijker, gezonder en sympathieker gevonden.  Het is dan ook geen verrassing dat mensen met een stralende glimlach meer zelfvertrouwen hebben. Om hieraan tegemoet te komen werd Listerine Advanced White ontwikkeld. De nieuwe mondspoeling verwijdert zelfs hardnekkige vlekken in slechts twee weken (bij 2 maal daags gebruik) en helpt voorkomen dat nieuwe vlekken ontstaan. Het resultaat is wittere tanden en een mooie glimlach.

Ik ontving bij deze Listerine een super leuke badlaken met Listerine erop zoals je op de foto kunt zien. Super leuk perspakketje.

Mondwater is heel belangrijk bij je mondverzorging, ik zelf gebruik het al een aantal jaren en ik stoker mijn tanden ook. Ik was wel erg benieuwd naar deze nieuwe Listerine. Helaas heb ik geen voor en na foto's gemaakt dus jullie moeten me maar op mijn woord geloven;)
Ik schaam me namelijk voor mijn tanden want ze staan niet echt recht en ja ik had dan een beugel gemoeten maar dat zag ik gewoon niet zitten, ben namelijk als de dood voor de tandarts dus dat wordt niks.

Maar nu even over het product; dit mondwater is erg sterk hier moest ik wel even aan wennen de eerste paar dagen maar naar mate je het langer gebruikt wend het. Ik ben het mondwater nu 2 per dag aan het gebruiken. Het moet minimaal 2 weken voor wittere tanden, ik ben al lang over die tijd heen en gebruik het nog steeds 2 maal daags. Ik merk wel degelijk verschil in de kleur van mijn tanden, tuurlijk ze zijn niet opeens spierwit maar gewoon wat tintjes witter.

En het geeft mij ook nog eens een frisse adem en het reinigt je tanden en mond gewoon goed.

Ik ben tevreden! Het doet wat deze beloofd te doen dus dat is positief.

De nieuwe Listerine Advanced White is beschikbaar in supermarkten en drogisterijen voor een consumentenadviesprijs van € 6,99 (500 ml).

Gebruiken jullie mondwater?
Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails