donderdag 25 juni 2015

Lauren B Beauty Nailpolish Sky Bar

Ik vind het altijd leuk om nieuwe merken te ontdekken. Zo heb ik laatst kennis gemaakt met het nagellak merk Lauren B Beauty. Ik had wel eens van dit merk gehoord maar nog nooit zelf gebruikt dus ik was erg benieuwd!

Lauren B Beauty Sky Bar:
Aller eerst, wat een leuk flesje zeg! Zo'n vorm had ik zelf nog niet en valt goed op in je stash, mooi groot. Er zit 14,8ml in. Wat echt veel is.

Een pluspunt aan dit merk is dat het vrij is van bijv. formaldehyde en DBP. Ook is het niet op dieren getest. En zo kan ik maar doorgaan over de pluspunten.
Je wilt voor je nagels natuurlijk het beste want het zijn je visitekaartjes dus moet je ze ook goed verzorgen door bijv. nagellak te gebruiken waar al die slechte ingrediƫnten niet in zitten zoals deze.


Het kwastje is heel erg fijn, heeft een lang stokje en het kwastje is normaal van formaat maar lakt erg fijn, je kan goed precies lakken, ook bij je nagelriemen.


Swatches:

Het is een prachtige licht blauwe kleur, lichter dan op de swatch foto's. Ook dekt deze goed namelijk in 2 laagjes. Dat is prima en normaal voor nagellak. 

Zoals ik al eerder schreef lakt het erg fijn en ook de droogtijd is dik in order.
Qua chippen is deze lak ook prima. Ik heb zelf harde nagels dus bijna elke lak blijft wel goed zitten maar deze toch net eventjes iets beter.

De Lauren B Beauty Nagellak kost €15,95. Verkooppunten kun je vinden op http://interbrandservices.com/

Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails