woensdag 10 juni 2015

Herbal Essences Moroccan My Shine collectie

Iedereen kent vast wel het merk Herbal Essences? Die met die leuke gekleurde flessen met heerlijke geuren? En nu hebben ze een nieuwe variant, de Moroccan My Shine collectie. Deze collectie bevat een shampoo en een conditioner. De collectie is geïnspireerd door arganolie.
Kijken jullie mee naar mijn review?

Informatie:
Droom jij ook van de ontspanning van een oosterse hamman? Zeg dan JA tegen onweerstaanbaar glanzend haar dat heerlijk ruikt met de Herbal Essences Moroccan My Shine collectie. Geïnspireerd door de legendarische arganolie – een wonderingrediënt dat al honderden jaren wordt gebruikt door Marokkaanse vrouwen – geeft Herbal Essences jouw lokken niet alleen een oogverblindende glans, maar wordt het haar ook versterkt en verzorgd. Schuim je haren in met dit crèmige wondermiddel en tover je beschadigde haren om in een glanzende en verzorgde haardos.

De flessen zelf zien er weer super leuk en vrolijk uit, de substantie is blauwig van kleur.
In de shampoo zit 250ml en in de conditioner 200ml.

Morrocan My Shine – Shampoo €2,99
Zeg dag tegen klitten en knopen in je haar en ontdek het unieke haar-versterkende complex met ultra verzorgende eigenschappen. De voedende ingrediënten zorgen voor schoon haar zonder de natuurlijke eigenschappen te verwijderen: hello gezond en stralend haar!

Morrocan My Shine – Conditioner €2,99
Verlies jezelf in de magie van Marokko en verwen je lokken met de rijke formule die beschadigde haren opspoort en aanpakt. Je haar voelt glanzend en gevoed voor onweerstaanbare zachte lokken.

Oh wat ruiken ze beide lekker zeg! De shampoo ruikt iets sterker maar ze passen perfect bij elkaar. De shampoo is dun qua substantie en schuimt goed. De conditioner is wat dikker zodat je het makkelijker in ja haar kan verdelen.

Ik heb ze samen nu een tijdje gebruikt en tijdens het douchen ruik je ook die heerlijke geur, jammie! Maar de geur blijft ook nog eventjes hangen. Je haar wordt er heerlijk zacht van en glanst ook echt meer. Ik heb altijd wel last van klitten in mijn haar en vooral heel erg na het douchen maar als ik deze 2 producten gebruik is het minder gelukkig.

Ja ik ben om, ze zijn heerlijk!

Herbal Essences Moroccan My Shine collectie is verkrijgbaar bij de drogist.

Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails