vrijdag 26 juni 2015

Dr. Hauschka Limited Edition Eyeshadow Palette

Het bestseller eyeshadow paletten van Dr. Hauschka is nu tijdelijk verkrijgbaar als Limited Edition in een nieuwe verpakking en met een oogschaduw en wenkbrauw penseel van echt haar.

Informatie:
Of je nu gaat voor een Nude-look, een ‘Rode Loper’-look, Smokey Eyes of gewoon een alledaagse look, met deze vier kleuren van het Eyeshadow Palet kies je moeiteloos voor een natuurlijke of voor een uitbundige avondlook – zowel voor je oogleden als wenkbrauwen. Met de nieuwe dubbelzijdige penseel van echt ponyhaar kun je met de ene kant de oogschaduw aanbrengen en met de andere kant de wenkbrauwen accentueren. Het palet bevat ook een brochure met instructies voor het creëren van de vier verschillende looks.

Als je het doosje openvouwt aan de bovenkant vind je informatie:

Het palette zelf ziet er erg mooi uit, mooie glimmende bronzen verpakking.


Er zitten 4 kleuren in, allemaal matte. Je kan ze gebruiken als oogschaduw en als wenkbrauwpoeder. Het penseel wat erbij zit is heerlijk zacht maar die voor de wenkbrauwen is ook stevig.


Swatches:
Wauw het pigment is echt super! Zelf zou ik ze alle 4 gebruiken als oogschaduw, voor mijn wenkbrauwen zit er niet echt een goede kleur bij en ik gebruik zelden wenkbrauw poeder.
De kleuren zijn lekker zacht maar kruimelen haast niet.


De Limited Edition Dr. Hauschka Eyeshadow Palet is vanaf 15 augustus verkrijgbaar.

Adviesverkoopprijs € 28,95

Verkrijgbaar in winkels voor natuurlijke voeding, reformhuizen, winkels voor natuurlijke cosmetica. Apotheken, de Bijenkorf (NL) en bij Dr. Hauschka Therapeuten, die erkend zijn als verkooppunt. Meer informatie www.dr.hauschka.com

Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails