dinsdag 5 mei 2015

Webshop | Nummer Zestien

Kennen jullie de leuke webshop Nummer Zestien al? Vandaag vertel ik jullie meer over de webshop en ik heb er laatst ook een bestelling geplaatst, die laat ik zien aan jullie.


Informatie:
Bij Nummer Zestien mode kun je al je kleding online kopen, van dameskleding, herenkleding, kinderkleding en babykleding tot accessoires. Zij hebben de grootste nieuwe collectie merkkleding in de webshop en in de eigen Nummer Zestien stores. Bij Nummer Zestien mode vind je alle trends en modemerken die een eigen beleving hebben.

Merkkleding online bestellen, morgen in huis!

Mode en stijl zijn de kernwoorden van de Nummer Zestien collectie. Je kunt alle merkkleding direct online bestellen. Wanneer je op werkdagen de kleding voor 17.00 uur bestelt en betaalt, dan heb je deze morgen al in huis! Naast online kleding kopen, kun je natuurlijk ook in de stores terecht voor de grootste collectie merkkleding.

Nou dat klinkt super! De webshop zelf ziet er ook goed en overzichtelijk uit en mocht je iets niet kunnen vinden hebben ze ook een zoekfunctie.
Ik bestelde 2 producten, een groen topje en een leuke mint groene armband. Achteraf gezien passen ze ook goed bij elkaar.

Ik plaatste mijn bestelling voor 17:00 uur en ik had het inderdaad de volgende dag al in huis. Ik houd van webshop die zo snel verzenden. Dat doen wij zelf ook en dat is klantvriendelijk.

Mijn bestelling zat ook goed verpakt.

Ik bestelde een groene top voor €8,- (in de sale) en deze is van het merk Opus.  Een top vind ik altijd erg handig voor ergens onder en deze is ook erg lang dus je ziet het groene kleurtje onder je shirt vandaan.

Mint groene armband:
Deze armband is van het merk Rafa Accessoires en kost 12,95. Deze armband heeft een prachtige kleur en leuke teksten erop staan. De armband gaat 3x om je pols heen en heeft een gemakkelijke magneet sluiting.


Ik ben erg blij met deze 2 nieuwe items. Ik zou als ik jou was zeker eens een kijkje nemen op de webshop Nummer Zestien.

Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails