zondag 3 mei 2015

Rio Rosa Mosqueta Hot Cloth Ritueel

Het is in Engeland al een groot succes; het hot cloth ritueel van het merk Rio Rosa Mosqueta. En het is nu ook in Nederland te koop.
Ik heb deze voor jullie getest + 2 andere producten van dit merk. Kijken jullie mee?

De producten zijn puur natuur zonder parfum, parabenen, paraffine of synthetische stoffen.
Ik ontving een gezichtsscrub, gezichtsreiniger + doekje en huidverzorgingsolie.
Alle 3 de producten zitten verpakt in een mooi doosje, het uiterlijk ziet er mooi uit! Het felgekleurd patroon verwijst naar het Zuid-Amerikaanse Chili.


Hot Cloth Ritueel:
Wie wel eens naar de schoonheidsspecialiste gaat, kent 't wel; na het reinigen wordt er een warme vochtige doek op je gezicht gelegd. Dit voelt niet alleen heerlijk, het opent ook de poriën; make-up en vuil worden opgenomen in de doek. Ik herken dit ook want ik heb de opleiding schoonheidsspecialiste gedaan en het was altijd heerlijk om die warme doek op je gezicht te hebben.
Nu kan je dit ook thuis doen. Bij de nieuwe gezichtsreiniger van Rio Rosa Mosqueta zit een reinigingsdoekje ofwel eht hot cloth doekje.

Hoe gebruik je het doekje:
Je brengt de Rio Rosa Mosqueta gezichtsreiniger masserend aan op een vochtig gezicht. Vervolgens laat je warm tot heet water over het doekje stromen en wringt het uit. Je plaatst het warme doekje over het gezicht op de poriën te openen. Verwijder met ronddraaiende bewegingen de crème van het gezicht. Spoel het gezicht af met koel water.


Gezichtsscrub 100ml €9,95:
Deze scrub best wel grof maar op zich heb ik dat ook wel nodig, heb een gecombineerde huid want heb vette gedeeltes maar ook plekken met velletjes, dus voor de plekken met de velletjes is deze scrub ideaal. Het haalt goed mijn velletjes weg en mijn huid ziet er schoner en beter uit. En voelt heerlijk zacht aan.

Gezichtsreiniger 100ml + hot cloth doekje €9,95:
Deze vind ik echt heerlijk! De reiniger maakt je huid goed schoon en dan gaat het heerlijke hot cloth doekje op je gezicht. Dit voelt zo lekker aan, je gezicht ontspant ook helemaal. Ik ben fan! Ik heb dit nu al een paar keer gebruikt en het blijft elke keer zo fijn aanvoelen.

Gezichtsolie 20ml €16,95:
Deze olie is heel vettig en je moet het 2/3 minuten in je gezicht masseren. Maar daarna voelt het nog steeds vettig aan maar toch ook wel zacht. Iets te vettig voor mij omdat ik een gecombineerde huid heb dus voor de droge plekken is deze prima maar voor de vettige gedeeltes iets te vettig. En ook ruikt deze olie apart. De andere 2 producten ruiken niet maar deze wel.

scrub - reiniger -olie

De Rio Rosa Mosqueta producten zijn verkrijgbaar bij gezondheidswinkels - bijvoorbeeld De Tuinen - natuurwinkel, apotheek en in diverse online shops.

Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails