donderdag 14 mei 2015

Review | Paula's Choice nieuwe producten

De zomertijd is officieel begonnen en het voorjaar van 2015 is een feit. Een nieuwe lente vraagt om kleur én een nieuwe look. Nieuw van Paula’s Choice zijn 4 make-upproducten voor de teint, wimpers en lippen. Hiermee kun je het seizoen van de bloesems, lammetjes en lekker genieten op een terrasje van de eerste lentezon stralend tegemoet treden.
Ik review vandaag voor jullie 2 lip gloss en een mascara uit de nieuwste producten van Paula's Choice.Paula’s Choice FANtastic Lash Mascara
De nieuwe FANtastic Lash Mascara van Paula’s Choice is een langhoudende, wimperverlengende mascara, die de wimpers perfect van elkaar scheidt en ze vervolgens extra veel volume en lifting geeft. Dit zorgt voor een subliem waaiereffect. Dit alles zonder de vorming van klontjes, vegen of vlekken. FANtastic Lash Mascara heeft een flexibel rubberen borsteltje, dat ieder wimperhaartje zachtjes en moeiteloos oppakt en dit vervolgens royaal bedekt met mascara. De samenstelling bevat onder andere bijen- en rijstzemelwassen, olijfolie, de vitaminen C en E en Provitamine B5 voor gezonde, sterke en mooi verzorgde wimpers.

Het uiterlijk van de mascara ziet er leuk uit, grijs met glimmend zilver.

Het borsteltje is van normaal formaat, niet heel groot maar ook niet heel klein. Het is een flexibel borsteltje van rubber. Dat vind ik zelf altijd wel fijn werken.
De kleur van de mascara is zwart.


Het effect:
Het effect is vrij naturel maar geeft mijn wimpers heel erg volume, ziet er erg mooi uit!


NIEUW: Paula’s Choice Resist Anti-Aging Lipgloss SPF 40 in twee tinten
Paula’s Choice Resist Anti-Aging Lip Gloss met SPF 40 is een rijke, hydraterende formule die de lippen de hele dag zacht en soepel houdt en ze perfect hydrateert. De lippen worden voorzien van verzachtende werkstoffen zoals kokosolie, antioxidanten waaronder de vitaminen A en E en adenosine (een celcommunicerend ingrediënt dat in alle cellen van het lichaam voorkomt). Deze nieuwe lipgloss voelt niet plakkerig of vet aan. De zachte gloss is verkrijgbaar in een transparante (‘Clearshine’) of transparant roze (‘Sheer Pink’) tint. De breedspectrumbescherming tegen de zon met een SPF 40 beschermt de kwetsbare huid van de lippen tegen zonneschade en helpt vroegtijdige huidveroudering als gevolg van UV-straling voorkomen.
De lipglossjes zitten per stuk verpakt in een doosje en de tubes zien er leuk uit, je ziet door het rondje welke kleur het is. 
Deze 2 kleuren zijn de enige die verkrijgbaar zijn. Sheer Pink en Clearshine.


Ik weet niet of ik een tube wel zo fijn vind, ik ben meer van de andere soort met kwastje. Maar ze zijn wel lekker compact dus makkelijk mee te nemen.


Swatches:

De roze ziet er zo best goed gepigmenteerd uit maar als je het uitsmeert wordt het meer subtieler.
En de Clearshine is gewoon glimmend doorzichtig.


 Clearshine

Sheer Pink

De Sheer Pink geeft een klein beetje kleur aan mijn lippen en beide glanzen erg mooi. Wel plakken ze best wel. Maar ze blijven voor een lipgloss goed zitten en mijn lippen voelen inderdaad zacht aan door de verzorging die in de lipgloss zit.

Prijzen:
  • Paula’s Choice FANtastic Lash Mascara                          € 15,90
  • Paula’s Choice Resist Anti-Aging Lipgloss SPF 40           € 23,90
Deze nieuwe make-upproducten zijn verkrijgbaar vanaf heden via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl alsmede via diverse professionele schoonheidssalons.

Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails