woensdag 27 mei 2015

PhoneGigant iPhone hoesje

Ik houd van vrolijke kleurrijke iPhone hoesjes, zelf heb ik nog een iPhone 4 maar als je ook op zoek bent naar een leuk  iPhone 6 hoesje lees dan ook even verder. Ik laat jullie namelijk een leuk hoesje zien van de webshop PhoneGigant en ze hebben voor meerdere toestellen leuke hoesjes.


Ik koos voor de leuke vrolijke aztec print, ik houd daar van! Dit model 'book stand case' vind ik zelf erg handig en beschermt mij iPhone gewoon het beste. Nadat ik dit model 1x heb geprobeerd wil ik niet meer anders.


De binnenkant is licht grijs en je klikt gemakkelijk je iPhone erin. Ik heb dit hoesje nu al eventjes om me iPhone heen zitten en ziet er nog steeds perfect uit.


Zoek je nog een iPhone 6 scherm accessoires? Neem dan ook eens een kijkje op deze website.

Heb je bijvoorbeeld nog een powerbank nodig? Ben je altijd je oplader kwijt? Dan is een powerbank wat voor jou.

Informatie:
Een Powerbank is een product dat het leven van de gemiddelde smartphone gebruiker een stuk aangenamer kan maken. Deze accessoire fungeert namelijk als een Samsung Galaxy of iPhone Batterij. Sterker nog, een aantal van de Powerbanks op onze site hebben de capaciteit van 5 batterijen.Heb je dus een hekel om iedere keer op zoek te moeten gaan naar jouw Samsung Galaxy of iPhone Oplader, dan biedt een Powerbank een uitkomst. Je hebt namelijk enkel een USB kabel nodig om de Powerbank aan je toestel te koppelen en de accu op te laden.Een Powerbank heeft ook geen stopcontact of andere energiebron nodig. Zolang de Powerbank is opgeladen, kun je deze gebruiken om jouw batterij van stroom te voorzien. Hier komt geen oplader of stopcontact aan te pas. De Powerbank is dan ook uitermate geschikt voor iedereen die hun mobiele telefoon meeneemt op reis en zich geen zorgen wilt maken over hoe je straks je batterij gaat opladen.
Hebben jullie ook veel leuke hoesjes voor je smartphone?

Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails